Ladylady parašė:
Taip, pirmas. O kodėl klausiate? 🙂
Tiesiog, momentais man primenate mane pačią, kai pirmo laukiau, todėl ir pagslvojau kad pirmas
Ladylady parašė:
Taip, pirmas. O kodėl klausiate? 🙂
Tiesiog, momentais man primenate mane pačią, kai pirmo laukiau, todėl ir pagslvojau kad pirmas
Giedrė. parašė:
Tiesiog, momentais man primenate mane pačią, kai pirmo laukiau, todėl ir pagslvojau kad pirmas![]()
Nelabai suprantu, kokiu tikslu tą pasakėte? Ir nuoširdžiai nelabai suprantu iš ko taip greitai panašumų radote 😀
Ladylady parašė:
Nelabai suprantu, kokiu tikslu tą pasakėte? Ir nuoširdžiai nelabai suprantu iš ko taip greitai panašumų radote 😀
Tiesiog kaikurios jūsų mintys man priminė mano mintis ir tiek
gi rašot ne pirmą žinutę
o pasakiau nes pasakiau, jokio tikslo neturėjau
Giedrė. parašė:
Tiesiog kaikurios jūsų mintys man priminė mano mintis ir tiekgi rašot ne pirmą žinutę
o pasakiau nes pasakiau, jokio tikslo neturėjau
![]()
Labai nenustebčiau, kai kurios mintys, tiek mano, tiek jūsų, gali sutapti ir su kitų 100 merginų/moterų mintimis, tad spėjimas, kad pirmas vaikelis, turbūt labiau atsitiktinumas, nei kažkoks panašumas ☺️
Ladylady parašė:
Labai nenustebčiau, kai kurios mintys, tiek mano, tiek jūsų, gali sutapti ir su kitų 100 merginų/moterų mintimis, tad spėjimas, kad pirmas vaikelis, turbūt labiau a…
Galbūt, nesiginčisiu
Aš tai gal per greit apsidžiaugiau🫠🫠 mm diena ryt. Nuėjus snd į wc ant popieriaus pasivalius rudai tepa🫠🫠 su dukra lygiai tas pats buvo🫠 bet čia ne lt tai visiškai nieko negaliu padaryt o tik laukt ir žiūrėt kas bus🫠🫠 stengiuos nepanikuot bet jau galvoju gal koks cheminis čia nėštumaa
Noelėėė parašė:
Aš tai gal per greit apsidžiaugiau🫠🫠 mm diena ryt. Nuėjus snd į wc ant popieriaus pasivalius rudai tepa🫠🫠 su dukra lygiai tas pats buvo🫠 bet čia ne lt tai visiškai …
Nenusiteik taip .o jei sakai su dukra taip buvo, tai normalu kad ir dabar taip
beja čia dažnas atvejis,juk kraujas nešviežias..vyk tokias mintis 😇
LadyBubu parašė:
Nenusiteik taip .o jei sakai su dukra taip buvo, tai normalu kad ir dabar taipbeja čia dažnas atvejis,juk kraujas nešviežias..vyk tokias mintis 😇
Pasistengt reikės🥲🥲 ryt mm diena tai matysim🫣
Noelėėė parašė:
Aš tai gal per greit apsidžiaugiau🫠🫠 mm diena ryt. Nuėjus snd į wc ant popieriaus pasivalius rudai tepa🫠🫠 su dukra lygiai tas pats buvo🫠 bet čia ne lt tai visiškai …
Man irgi taip buvo su pirmais dviem nėštumas kurie baigėsi sėkmingai. O va su paskutiniu-nesivystanciu taip nebuvo 🤷♀️ tikrai nenusiminkite anksčiau laiko
leila33 parašė:
Man irgi taip buvo su pirmais dviem nėštumas kurie baigėsi sėkmingai. O va su paskutiniu-nesivystanciu taip nebuvo 🤷♀️ tikrai nenusiminkite anksčiau laiko…
Ačiū! Vyras ta patį sako. Reik stengsis kaip sako nešikt britvom ir pasistengt pozityviai mastyt❣️
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai