B3auty parašė:
Sveikos, norėjau paklausti ar kuri naudojate šiuos NT? Aš juos naudoju, nes rekomendavo man iš aplinkinių rato.![]()
Man irgi nematyto testai 🙈 bet jei būtų žinomos firmos, būtų teigiamas 🌸
B3auty parašė:
Sveikos, norėjau paklausti ar kuri naudojate šiuos NT? Aš juos naudoju, nes rekomendavo man iš aplinkinių rato.![]()
Man irgi nematyto testai 🙈 bet jei būtų žinomos firmos, būtų teigiamas 🌸
RauDonoji parašė:
Nematyti) lieka tik kartot😉 aš dažnai pasidarius testą neišpilu šlapimo iškart, jog jei būtų neaiškumai pasidaryčiau kitą
As irgi taip pat darau ☺️
B3auty parašė:
Vat apie šitą nepagalvojau 🙈 Ačiū už idėją. 🌺 Ryt pakartosiu 👌
Butinai ryt pasidalinkit! Testas tikrai daig žadančiai atrodo
B3auty parašė:
nu as aiskiai matau
is kur siaip pirkot situos testus nes tikrai nematyti atrodo
Noelėėė parašė:
nu as aiskiai matau![]()
is kur siaip pirkot situos testus nes tikrai nematyti atrodo
Iš iherb.com atkeliauha maždaug per savaitę iš ten užsisakant 👌
B3auty parašė:
Iš iherb.com atkeliauha maždaug per savaitę iš ten užsisakant 👌
bet gan aiskiai rodo nemanau kazkaip kad meluoja
Noelėėė parašė:
bet gan aiskiai rodo nemanau kazkaip kad meluoja
Žiūrėsim, svarbu nebūtų Biosynex No.2 🤣👌bet svainė jais testavosi, prieš mm ir jų dieną, nežinau ant kiek ryškiai rodė, bet vat pipiriukui gruodį metukai bus 🤭 Na duok D. Ir į mūsų daržą ši laimė ateitų, po metų intensyvaus gaminimo 🙈
B3auty parašė:
Žiūrėsim, svarbu nebūtų Biosynex No.2 🤣👌bet svainė jais testavosi, prieš mm ir jų dieną, nežinau ant kiek ryškiai rodė, bet vat pipiriukui gruodį metukai bus 🤭 Na d…
Vakare negalvojat kartot?😉 juostelė gan aiški, tai ir su ne tokiu koncentruotu šlapimu matytųsi jei tai teigiamas
RauDonoji parašė:
Vakare negalvojat kartot?😉 juostelė gan aiški, tai ir su ne tokiu koncentruotu šlapimu matytųsi jei tai teigiamas
Nežinau dar 🤭 nes per šiandien tikrai nemažai skysčių išgėriau. Pabandysiu 🌺
Sveikos merginos, esu čia visai, visai naujokė ir čia ir planavime. Su vyru norime planuoti leliuką, man 37m čia būtų pirmasis laukimasis 🙂 Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi nuo ko pradėti? Kokie papildai, tyrimai būtų reikalingi pačioje pradžioje? Turiu tiroidita, su hormonais gydytoja sakė viskas gerai.
Ačiū už pasidalinimą 🤗
Sėkmės visoms kurios laukia dviejų II 🌸
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai