Mano-Fėja parašė:
Labutis 🙂 aš 10cd, laukiu ov🙂
Kova mano gimtadienis, jaigu ov bus laiku, tai gimtadienio diena turėtų buti 10-11…
Aš kartu su Jumis! Laukiu tokios pat gimtadienio dovanos 🙈
Mano-Fėja parašė:
Labutis 🙂 aš 10cd, laukiu ov🙂
Kova mano gimtadienis, jaigu ov bus laiku, tai gimtadienio diena turėtų buti 10-11…
Aš kartu su Jumis! Laukiu tokios pat gimtadienio dovanos 🙈
Dorotėja parašė:
Sveikos. Šiandien 9dpo, dar negaliu patikėti, tiek čia patirčių prisiskaičius, negalvojau, taip greitai užkibs, dabar reikia tikėtis, kad viskas laimingai🤗🥰…
Sveikinimai! ❤️
Dorotėja parašė:
Sveikos. Šiandien 9dpo, dar negaliu patikėti, tiek čia patirčių prisiskaičius, negalvojau, taip greitai užkibs, dabar reikia tikėtis, kad viskas laimingai🤗🥰…
Sveikinu!
Dorotėja parašė:
Sveikinu 🥰
Sky24 parašė:
Na hcg nėra, bet to ir tikėjausi, mm tik pirmadienį, bet prg nedžiugina, 12,33 nmol/L. Tai pagal mane, tai yra žemas prg? Tikslios ov dienos nežinau, tai sakykim či…
Sakyčiau šį ciklą mm ateis 27cd. Ar per mažas pasakyt sunku, jei 2 dienos iki mėnesinių tai normalus, jei būtų toks 7DPO, tada taip mažokas
RauDonoji parašė:
Sakyčiau šį ciklą mm ateis 27cd. Ar per mažas pasakyt sunku, jei 2 dienos iki mėnesinių tai normalus, jei būtų toks 7DPO, tada taip mažokas
Na reikia laukti mm 🥲
Severina parašė:
O prie ko čia NT🫣🫣🫣 jai aš klausiu,kad po mm 1diena OV testas toks ryškus gan.
Kitąkart sureaguoja į Hcg
Dorotėja parašė:
Sveikinimai
Rožyte24 parašė:
Kitąkart sureaguoja į Hcg
Bet ir šendiena 3diena po mm ir testas OV tokspat tlryškumo. Pasidariau NT. Todėl ir nesupranru kodęl OV toki ryškus
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai