Nepasimetusi parašė:
Kokiame rajone privatus darzelis, kad taip is anksto reikia rezervuotis?![]()
Pilaitė 🙊
Nepasimetusi parašė:
Kokiame rajone privatus darzelis, kad taip is anksto reikia rezervuotis?![]()
Pilaitė 🙊
Zuiza parašė:
Pilaitė 🙊
Pilaite 🙂
Aš kažkiek jau apie mokyklą, bet dar apie darželį. Nu niekaip nesuprantu, gal padesit. Mokykla nuo 6 ar 7 m. Priešmokykline nuo 5 ar 6 m. Tai gerai. Eina į grupę nuo 3 m., kitais metais nuo 4 m., o kai 5 m. tai arba eina į priešmokyklinę arba grįžta pas 4 m. Nu niekaip nesuprantu...
Linulle parašė:
Aš kažkiek jau apie mokyklą, bet dar apie darželį. Nu niekaip nesuprantu, gal padesit. Mokykla nuo 6 ar 7 m. Priešmokykline nuo 5 ar 6 m. Tai gerai. Eina į grupę nu…
Kol kas priesmokykline nuo 6 metu, o kas nori gali eiti nuo 5.
agnesem parašė:
Kol kas priesmokykline nuo 6 metu, o kas nori gali eiti nuo 5.
Tai yra grupė 5 m., tada 6 m.? O kas nori peršoka ir eina į priešmokyklinę?
Linulle parašė:
Tai yra grupė 5 m., tada 6 m.? O kas nori peršoka ir eina į priešmokyklinę?
Is esmes turetu buti taip, kol dar nieko nepakeite.
Linulle parašė:
Aš kažkiek jau apie mokyklą, bet dar apie darželį. Nu niekaip nesuprantu, gal padesit. Mokykla nuo 6 ar 7 m. Priešmokykline nuo 5 ar 6 m. Tai gerai. Eina į grupę nu…
Mano dukrai 5 metai. Eina į mišrią grupe.Dalis vaikų priesmokyklinukai, dalis ikimokyklinukai.Bet ikimokyklinukams irgi būna pamokėlės, moko raides, skaičius ir t.t.
Visiskai pasimetus esu, 2020 balandzio men dukrytei bus 3 metai, noretumem lankyt nuo 2020 darzeli, tai nzn nuo kokio menesio pildyt.. noretumem kuo anksciau. Tai jeigu pvz nuo kovo menesio pazymesiu ir negausim vieta tai vel pildyt reikes ar kaip?
dar nebandziau pildyt, bet si savaitgali darysiu
klaustukass parašė:
Visiskai pasimetus esu, 2020 balandzio men dukrytei bus 3 metai, noretumem lankyt nuo 2020 darzeli, tai nzn nuo kokio menesio pildyt.. noretumem kuo anksciau. Tai j…
Kovo mėn. patekti į darželį šansų beveik 0, aiškus priklauso nuo rajono, į kurį darželį taikot. Bet tai pildykite nuo kovo, tas pats prašymas galios iki kol pateksit. Didžiausi šansai gauti nuo rugsėjo men., tai turėkit ir kita planą, jei reikia grįžti į darbą. Ir beje privatus darželiai irgi ne guminiai ir jūsų norimas gali neturėti vietų.
Linulle parašė:
Kovo mėn. patekti į darželį šansų beveik 0, aiškus priklauso nuo rajono, į kurį darželį taikot. Bet tai pildykite nuo kovo, tas pats prašymas galios iki kol pateksi…
Supratau, ne, i darba neskubu nes neseniai vel isejau i dekreta
tai ir rugsejo men tiktu, tiesiog matau jo jau nori bendraut ne tik su manim, tai norim kad lankytu
aciu uz atsakyma, bandysim
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai