A ir G parašė:
Daug žmonių nesigydo. Neteigiu, kad iš to skaičiaus visi.
Kiek daug statistika ne tik savo nuomuonė jei galima
A ir G parašė:
Daug žmonių nesigydo. Neteigiu, kad iš to skaičiaus visi.
Kiek daug statistika ne tik savo nuomuonė jei galima
A ir G parašė:
šitoje temoje 366 zmones, o jau kiek mamų,susidurę su rimtais šalutiniais..🙈
Kol kas nesutikau nei vienos nes kiekvienai istorijai yra paaiškinimas kurio net su skiepais neįmanoma susieti,va taip paskui ir gimsta baimės skiepytis kai kuriamos dirbtinės baimės neparemtos bent faktais,kaip ir apie ta pasakymą jog nevisi nueina pas gydytojus nors tame tiesos tiek pat kiek jog skeipuose yra toksinų,nes tai tik nuomuonė,o nuomuonė negali būt priimta kaip faktai.Norint pagrįsti savo pasakymą reik tam pasakymui ir įrodymų,tik žinoma iš tinkamų šaltinių.
A ir G parašė:
šitoje temoje 366 zmones, o jau kiek mamų,susidurę su rimtais šalutiniais..🙈
A ir G parašė:
Istorija apie mano vaiką, tik kad jam buvo 12men, ir po pneumococo skiepo. Nereikėjo nakties, praėjo apie puse valandos iki visiškos antipatijos, temperatūros ir r…
Sakiau nerašysiu čia savo patirties su savo dukryte po pneumokoko skiepo, nes kai kas apšauks ir apkaltins, kad išsigalvoju ir noriu pakenkti skiepų reputacijai. Bet pamačius jūsų aprašytą simptomatiką jūsų vaikui, galiu pasakyti, kad po šio skiepo (gavo ryte) vakare vaikui pakilo aukšta temperatūra, vaikas nebereagavo į aplinką, net stimuliuojamas, visas perbalęs, tai truko apie 15-20 min. Vėliau po truputį pradėjo reaguoti. O miego sutrikimai nuo tos dienos mus lydi iki šiol. Nei vienos išmiegotos nakties, vaikas pabunda iš miegų su verksmais... Nors kaip kas išsireiškė anksčiau, kad dabar vaikas sveikas, netapo neįgalus ar suluošintas, man tos 15 min buvo laaabai siaubingos ir prisipažinsiu, pagalvojus apie kiekvieną sekantį skiepijimą, apimdavo baimė... Nieko savo pasisakymu nenoriu įrodinėti, tik pasidalinu savo patirtimi😉
Vabaliukas09 parašė:
Kol kas nesutikau nei vienos nes kiekvienai istorijai yra paaiškinimas kurio net su skiepais neįmanoma susieti,va taip paskui ir gimsta baimės skiepytis kai kuriamo…
Nu nu, apie mano vaiką paaiskinimas?
Neseniai internete užmačiau prancūzo gydytojo išleistą knygą, kur būtent kalbama apie tyrimą dėl skiepų toksiškumo ir kitų dabar vis iškylančių polemikų
https://michel.delorgeril.info/ethique-et-transparence/analyse-scientifique-de-la-toxicite-des-vaccins/
Reikės pasidairyti knygyne, norėtųsi pasiskaityti 🙂
Vabaliukas09 parašė:
Kol kas nesutikau nei vienos nes kiekvienai istorijai yra paaiškinimas kurio net su skiepais neįmanoma susieti,va taip paskui ir gimsta baimės skiepytis kai kuriamo…
Mano vaikui skiepai suaktyvino AD ir alergijas ir taskas. Irodyk priesingai, kad tokia visazine
dolzenka parašė:
Mano vaikui skiepai suaktyvino AD ir alergijas ir taskas. Irodyk priesingai, kad tokia visazine
O jus įrodykite jog tai nuo skeipų.
Benaršant aukščiau minėto gydytojo bloge, radau pamąstymų ir kritikos anksčiau Vabaliuko minėtam danų tyrimui dėl MMR sąsajų nebuvimo su autizmu. Nedėsiu prancūziškų įžvalgų, nes turbūt dauguma skaito angliškai.
https://jbhandleyblog.com/home/2019/3/4/new-danish-mmr-study-shows-autism-rate-of-1-in-100-cdc-should-rush-to-denmark?fbclid=IwAR2Tw94ddZt3Rlmr-maHIjN_2mZsVC9KoiT4FWa4N9Spbtd87uQJon8NA5Y
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai