Eimiz parašė:
Matyt juokingai mazai ju pazistat o isvadom visi autistai skiepyti metotes. As asmeniskai pazistu 173 autistus kurie priklauso musu bendruomenei ir daug ivairaus am…
net vaikysteje jie neskiepyti? suintrigavote net mane
Eimiz parašė:
Matyt juokingai mazai ju pazistat o isvadom visi autistai skiepyti metotes. As asmeniskai pazistu 173 autistus kurie priklauso musu bendruomenei ir daug ivairaus am…
net vaikysteje jie neskiepyti? suintrigavote net mane
Viletux parašė:
Eilinį kartą nesuprantu kur link lenkiat.
Kur kur - kad viso pasiaulio problemos - skiepai.
Bet, pavyzdžiui, kaip paaiškinti, kodėl berniukams ASS diagnozuojamas gerokai dažniau nei mergaitėms. Skirtingas skiepų poveikis? Berniukus formaldehidas veikia, mergaičių - ne?
Arba, pavyzdžiui, kodėl kaikuriais atvejais autizmas atsitraukia pakeitus vaiko mitybą arba iki 0 sumažinus TV/ kompų/ mobilių naudojimą?
Uoga parašė:
Kur kur - kad viso pasiaulio problemos - skiepai.
neseniai autistuku grupeje maciau tokia tema, tai mergyciu ne ka maziau nei kad berniuku, tiesiog mergaitems autismas sudetingiau ir veliau nustatomas nei berniukams. o su autistukais esu pastebejus, kad atsisakius dirgikliu arba juos sumazinus kiek tik imanoma daugiau ju elgesys keiciasi i geraja puse. taspats ir su skiepais ir su ligomis, jei vaikas sveikas, jis gerai jauciasi, tai autismo sunkumai yra daug lengvesni, nei, kad nuolat ir stipriai vaikas yra dirginamas. o su skiepu sudetingiausia manau tas, kad paskiepinus jau atgal kelio nera
jau pasireiske salutinis poveikis ir jau ji turi ilgam. juk neissimsi pamacius, kad vaikui tai netinka.
Lūšiukė parašė:
net vaikysteje jie neskiepyti? suintrigavote net mane![]()
Mano uosviai medikai ir pasakojo kad tarp 1972 ir iki 1980 mazdaug buvo kilus banga kad skiepu kazkokia (neatsiminsiy kokia reikia perklaust) sukelia sizofrenija ir sake daug tevu ypac mediku jaunu neskiepijo savo vaiku tame tarpe ir jie neskiepijo pirmagimio. As tai manau kas turi polinki genetini autizmui jis anksciau ar veliau pasireiks. Nesakau kad skiepai prie to neprisideda bet gali bet koks stipresnis dirgiklis gali issprovokuoti pasireiskima simptomatikos.
Uoga parašė:
Bet, pavyzdžiui, kaip paaiškinti, kodėl berniukams ASS diagnozuojamas gerokai dažniau nei mergaitėms. Skirtingas skiepų poveikis? Berniukus formaldehidas veikia, me…
O Jus paaiskinkite kodel vieni praserga lengvai visomis ligomis, o kiti sudetingai. Kodel vieniems tempa niekad auksta nekyla, o kitiems prie bet kokio viruso 40 buna. Kiekvieno organizmas gi skirtingas. Ir mergaites nuo berniuku skiriasi. Ir imunitetas vaiko bei suaugusio skirtingas. Nera dvieju vienodu zmoniu ir vienodu reakciju i skiepa ar vaista ar liga.
Eimiz parašė:
As tai manau kas turi polinki genetini autizmui jis anksciau ar veliau pasireiks. Nesakau kad skiepai prie to neprisideda bet gali bet koks stipresnis dirgiklis gal…
O kodel negali jis ir nepasireiksti, visa gyvenima? Arba pasireiksti tik sulaukus pvz 50 metu? Kodel butinai turi anksciau ar veliau pasireiksti?
Raganaa parašė:
O Jus paaiskinkite kodel vieni praserga lengvai visomis ligomis, o kiti sudetingai. Kodel vieniems tempa niekad auksta nekyla, o kitiems prie bet kokio viruso 40 bu…
Man tai yra akivaizdu, bet aš gi nekovoju už visuotiną skiepų draudimą ar privalomumą?
Mano pozicija yra tokia, kad skiepai būtų naudojami tuomet, kai yra pramės ir nenaudojami tais atvejais, kai yra skiepijimo rizikos faktoriai.
Raganaa parašė:
O kodel negali jis ir nepasireiksti, visa gyvenima? Arba pasireiksti tik sulaukus pvz 50 metu? Kodel butinai turi anksciau ar veliau pasireiksti?![]()
Na mums genetikai sake kad pasireiskia visada. Na o jeigu pasireikstu sulaukus 50 manau zmogui greiciausiai diagnozuotu senatvine dimencija?
Raganaa parašė:
O kodel negali jis ir nepasireiksti, visa gyvenima? Arba pasireiksti tik sulaukus pvz 50 metu? Kodel butinai turi anksciau ar veliau pasireiksti?![]()
na manau sunkus gyvenimas ir kazin ar stipresniu dirgikliu iseina kam isvengti. tik va autismas labiausiai sudetingas yra vaikams, suaugusieji lengviau tvarkosi su issukiais
Uoga parašė:
Man tai yra akivaizdu, bet aš gi nekovoju už visuotiną skiepų draudimą ar privalomumą?
O kas juos nustatys tik gimusiam kudikiui?
22 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai