Hepatito ir aš neskiepysiu, jau išsityriau
planuoju neskiepyt ir tuberkuliozės, bent kol kas, kai duos siuntimą tada
Ačiū!
Sunny Day parašė:
Mano buvusiai bendradarbei po daugybės kraujo perpylimo yra pasikeitusi kraujo grupė.
Kraujo grupė gali pasikeisti tik dėl kaulų čiulpų persodinimo operacijos, o ne dėl kraujo perpylimo. Taip nuolat tvirtina serologai
saulyne parašė:
Jei taip,tai baisu,kai į vaikus privaro net tėvų neinformavę.Gal dėl to ir nori moterys namuose gimdyti.
Tėvai apie tai yra informuojami kursuose. Tikrai vykdamos gimdyti moterys, kurios ruošėsi gimdymui, apie tai šiais laikais žino
LaMona parašė:
Tėvai apie tai yra informuojami kursuose. Tikrai vykdamos gimdyti moterys, kurios ruošėsi gimdymui, apie tai šiais laikais žino
Kursuose buvau ir ne vienuose pries pirma gimdyma. Niekas nei vienuose net neuzsimine apie vit K. Is vis apie ji netycia fprume paskaiciau tik ir tik po antro gimdymo. Ir neatsiklausia niekas pries suleidziant.
Raganaa parašė:
Kursuose buvau ir ne vienuose pries pirma gimdyma. Niekas nei vienuose net neuzsimine apie vit K. Is vis apie ji netycia fprume paskaiciau tik ir tik po antro gimdy…
As.irgi.kursus.visu.ejau.nieks.neminejo,suzinojau.nes.jus.cia.paraset.nuejau paziuret tam.isleidimo.lape tai parasyta.jog leido.k ir dar antibiotikus.i.akis.nuo puliavimo
Mamamamute parašė:
As.irgi.kursus.visu.ejau.nieks.neminejo,suzinojau.nes.jus.cia.paraset.nuejau paziuret tam.isleidimo.lape tai parasyta.jog leido.k ir dar antibiotikus.i.akis.nuo pul…
Mamamamute parašė:
As.irgi.kursus.visu.ejau.nieks.neminejo,suzinojau.nes.jus.cia.paraset.nuejau paziuret tam.isleidimo.lape tai parasyta.jog leido.k ir dar antibiotikus.i.akis.nuo pul…
Nu va, niekas nieko neatsiklausia ir net nesiteikia nieko pasakyti..
Raganaa parašė:
Kursuose buvau ir ne vienuose pries pirma gimdyma. Niekas nei vienuose net neuzsimine apie vit K. Is vis apie ji netycia fprume paskaiciau tik ir tik po antro gimdy…
Aš Antakalnio gn kursuose apie vit k ir visus skiepus išgirdau
Raganaa parašė:
Kursuose nebuvau, apie vit. K zinojau, nes skaiciau pries gimdyma apie daug ka, tame tarpe ir apie ji, bet ir Klinikose dar pries gimdant klause ka darysim.
LaMona parašė:
Niekas į jokius kursus nesiuntė ir net nepasiūlė,ar kur vykdavo nežinau,tada neteko girdėti.Tuo metu liaudis dar tik internetu maždaug pradėjo naudotis ne visi kompiuterius įpirko,internetas ribotas buvo,tad kur gydytoja siųsdavo ten eidavai
Žiūrint ką vadinate šiais laikais ar dabar ar prieš daugiau nei 10m?
Dabar manau ne visi eina į tuos kursus,jei tokius būtų pasiūlę tada gal būčiau ėjusi šiai dienai neičiau bent jau dabar taip galvoju.
M@m@mi parašė:
Sveikos! Labai didelė tema, mėginau skaityti, bet nespėjau dar...
Norėjau paklausti, ar atsisakius skiepyti naujagimį GN tuberkuliozės vakcina, įman…
Kai norėsite skiepyti, gausite siuntimą į GN, kur Jūsų vaiką paskiepys. Poliklinikos šio skiepo neturi, tai skiepui teks atvažiuoti į kokius nors GN.
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai