Lūšiukė parašė:
Kokius tyrimus jums darys?
Kalba būvo apie tai jog norint galima tyrimus pasidaryti,bet jų nedaro jei nėra tam noro ar poreikio tad nedarys jokių bet nematau prasmės ir daryti,nes skiepai nesukelia pavojaus ir yra saugus.
Lūšiukė parašė:
Kokius tyrimus jums darys?
Kalba būvo apie tai jog norint galima tyrimus pasidaryti,bet jų nedaro jei nėra tam noro ar poreikio tad nedarys jokių bet nematau prasmės ir daryti,nes skiepai nesukelia pavojaus ir yra saugus.
Vabaliukas09 parašė:
Kalba būvo apie tai jog norint galima tyrimus pasidaryti,bet jų nedaro jei nėra tam noro ar poreikio tad nedarys jokių bet nematau prasmės ir daryti,nes skiepai nes…
Tai pasidalinkite kokius jums tyrimus žadėjo padaryti jei bus noro? Tikrai įdomu kokius tyrimus galima gauti, manau ne vienai praverstų info.
Mia001 parašė:
Butent Konge, Kinšasoje apie 1950 metus ir veikė Dr.Hilary Koprowski OPV (gyvo polio viruso skiepo laboratorija). Virusas buvo auginamas šimpanzės inkstų audiniuose…
Pirmoji poliomielito vakcina buvo išaktyvintų virusų vakcina. Ją sukūrė Jonas Salk, o į rinką vakcina pateikta 1955.[1] Per burną vartojamą poliomielito vakciną sukūrė Albert Sabin, į rinką ji pateikta 1961
Ir vėl jūsų turima informacija nesutampa su oficialia informacija,kiek dar melagingos informacijos man bandysite pateikti?
Mia001 parašė:
Butent Konge, Kinšasoje apie 1950 metus ir veikė Dr.Hilary Koprowski OPV (gyvo polio viruso skiepo laboratorija). Virusas buvo auginamas šimpanzės inkstų audiniuose…
Pirmoji poliomielito vakcina buvo išaktyvintų virusų vakcina. Ją sukūrė Jonas Salk, o į rinką vakcina pateikta 1955.[1] Per burną vartojamą poliomielito vakciną sukūrė Albert Sabin, į rinką ji pateikta 1961
Ir vėl jūsų turima informacija nesutampa su oficialia informacija,kiek dar melagingos informacijos man bandysite pateikti?
Lūšiukė parašė:
Tai pasidalinkite kokius jums tyrimus žadėjo padaryti jei bus noro? Tikrai įdomu kokius tyrimus galima gauti, manau ne vienai praverstų info.
Kadangi aš neketinu darytis jokių turimu tai į šita klausimą ir neatsakysiu,nes norint galima pasidaryti bet man kai neaktualu tai ir nesidomėjau kokius gali tyrimus padaryti.
Vabale, nei tolerancijos, nei skaidrumo, nei tyrimų jokių niekas nedaro pries Vit K ir juo labiau prieš tbc ir hepatitoB vakcinas. Net kraujas būna nedarytas, nežinoma jokia sveikatos būklė apie vaiką. Skiepija net su gelta, skiepija neišnešiotus. Niekas apie tą žmogelį nežinoma.
Tau taip sunku dorotis su pačiais paprasčiausiais argumentais, tu nemoki skaityti ir suprasti informacijos. Nu ne visi mes viską sugebam, bet šitoj temoj tau prastai kaip ir temoje apie žindymą.
Vabaliukas09 parašė:
Pasirinkimai gali būt tada kai tai nekenkia aplinkiniams jūsų pasirinkimas neskiepyti gali privesti visuomene prie epidemijų ir mirčių tad čia apie pasirinkimus ir …
Jūs čia kalbate kaip epidemiologė, o ne kaip mama. Mamos tikslas yra suteikti savo vaikui šansą užaugti sveikiausiu, kek leidžia jo prigimtis. Žmogaus teisių deklaracija apie medicinines procedūras sako, kad kai Jūs atstovaujate asmenį, kuris negali priimti sprendimų pats, Jūs sprendimus privalote priimti remdamasi to asmens interesais ir juos atstovauti, net jei sprendimas pamintų kitų asmenų interesus. To asmens gyvybė ir sveikata yra tokia pati ar net svarbesnė nei milijono kitų.
A ir G parašė:
Vabale, nei tolerancijos, nei skaidrumo, nei tyrimų jokių niekas nedaro pries Vit K ir juo labiau prieš tbc ir hepatitoB vakcinas. Net kraujas būna nedarytas, nežin…
Bet kam tuos tyrimus daryti?VitK ir hepatito vakcinos yra saugios jokių pašalinių padarinių nuo jų nėra tai kam tuos tyrimus daryti?Beje aš esu vabaliukas jei nemokate bendrauti tai laikas išmokti nes jau nepirma karta taip rašote ir pageidaučiau manęs neįžeidinėti!
Vabaliukas09 parašė:
Kadangi aš neketinu darytis jokių turimu tai į šita klausimą ir neatsakysiu,nes norint galima pasidaryti bet man kai neaktualu tai ir nesidomėjau kokius gali tyrimu…
Nuva jūsų žinios tokios ir yra! Niekas jokių specifinių tyrimų nedaro, nors ir nori. Tuos paprastus geležis, vit d ir panašūs padaro, rekomenduoja, bet iš jų apie jūsų vaiko didesnes bėdas nieko nepasakys, neatsakys į klausimą ar lengvai skiepai praeis, ar nebus šalutinių poveikių, ar skiepas neissauks kokių genuose slypinciu sutrikimų ar ligų. O tai arba jus gydytojas suklaido arba jūs kažką bandote pasakoti ko nežinote.
Mia001 parašė:
Jūs čia kalbate kaip epidemiologė, o ne kaip mama. Mamos tikslas yra suteikti savo vaikui šansą užaugti sveikiausiu, kek leidžia jo prigimtis. Žmogaus teisių deklar…
Kai kalbama apie skiepus tas dalykas netinka nes epidemijos gali nušienauti daugybe žmonių gyvybių ir negalima statyti vieno vaiko gyvybės prieš šimtus kitų žmonių gyvybių tuo labai kai nuo skiepo net nėra mirštama ir komplikacijos yra labai labai labai retos.Tad gautųsi taip jei jus neskieoijat savi vaiko ir dėl jūsų vaiko mano vaikas susirgtu ir numirti aš galėčiau jumis paduoti į teismą ,aišku čia tik tuo atveju jei mano vaikas patekti į kategorija vaikų kurie negali būt paskiepyti.
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai