Mia001 parašė:
Deja, silpnina... Įvairūs toksinai, esantys skiepuose silpnina bendrai oragnizmą. Dalies vaikų organizmai su tais toksinais susidoroja be didesnių problemų. Kitiems…
Nuoroda į tyrimą?
Mia001 parašė:
Deja, silpnina... Įvairūs toksinai, esantys skiepuose silpnina bendrai oragnizmą. Dalies vaikų organizmai su tais toksinais susidoroja be didesnių problemų. Kitiems…
Nuoroda į tyrimą?
galadriel parašė:
Bet tai kad ir tos visos ligos lengvai pagydomos. Lygiai taip pat kaip ir tos nuo kurių nėra skiepų, nors komplikacijose paminėta mirtis.
Jei jos taip lengvai išgydomos tai atsakykite kaip 2016 iš 20000 susirgusių Europoje tymais net 37 mirė jei liga taip lengvai pagydoma?
Vabaliukas09 parašė:
Bet daktarai ir yra teisus daugiai šansu numirti nuo ligos negu nuo skiepo,juk ir jūsų sūnus nenumirė ar ne taip?O įsivaizduokite jei butų susirgęs liga nuo kurios …
Aš kažkada taip irgi galvojau. Bet turint omeny genetinę specifiką ir tai, kad pas mus visi giminėje itin retai sirgdavo, vaikų numirusių nuo bet kokios infekcinės ligos mes neturime per 4 kartas atgal.
Nuo tymų skiepyti pradėjo tik nuo mano kartos. Raudoniuke dar mano kartoje visi sirgo legvai, niekas nuo jos skiepytas nebuvo. Kiaulytei mes tikriausiai neimlūs, nes niekas iš mūsų nesirgęs, aš vaikystėje esu žaidusi su kiaulyte sergančiu savo geriausiu draugu - neužsikrėčiau. MMR vakciną pirmas gavo mano vaikas, kiti vaikai giminėje buvo bent metais vyresni, dar buvo skiepyti atskira tymų vakcina. Gal čia dėl to, kad vakcinoje trys gyvi virusai, patenkanys nenatūraliu keliu, todėl organizmas taip aršiai uždegimu suregavo.
Dabar jau žinau, kad negyvų virusų vakcinos mano vaikams (ir man) provokuoja autoimunines reakcijas (dėl to vėliau ir tampa virusų magnetais). Bet kodėl taip blogai sureagavo į MMR (kur nėra aliuminio druskų ir polysorbato 80) - taip ir liko neaišku.
Mia001 parašė:
Ir skiepuose toksinų nėra apie tai kalba tik antivakseriai.
Vabaliukas09 parašė:
Jei jos taip lengvai išgydomos tai atsakykite kaip 2016 iš 20000 susirgusių Europoje tymais net 37 mirė jei liga taip lengvai pagydoma?
Didžioji dalis (2016-21017) mirusių yra Rumunijoje (30+) : čigonai, jų vaikai ir kūdikiai. Dėl gyvenimo būdo šie žmonės gyveno itin skurdžiai ir neturėjo prieigos prie medicininės pagalbos.
Tais metais yra mirusių Italijoje (2), Prancūzijoje(1), Ispanijoje (1), Bulgarijoje (1) (nieko apie juos nežinau),
2 mirę Vokietijoje: iki 2 metų amžiaus berniukas, kuris turėjo reikšmingą širdies ydą, todėl jam sirgimas tymais tapo mirtinu, ir 30- metė moteris, kurią pasak Vokietijoje atlikto žurnalistinio tyrimo reikėtų priskirti gydymo klaidoms (dėl aukštos temperatūros jos gydytojas nuo pirmų ligos dienų be jokių tyrimų sugirdė kursą antibiotikų, tada tymams būdingus burnos gleivinės pokyčius palaikęs grybeline infekcija - priešgrybelinių vaistų kursą, o moteriai labai nusilpus jos 2 dienas dėl lovų stygiaus nepriėmė Berlyno ligoninė, nors konstatvo elektrolitų disbalansą ir dehidrataciją, ją paguldė tik atsiradus tipiškiems tymų bėrimams, kur ji tą pačią dieną mirė. Be to, dienos metu moteris namie sirgdama viena rūpinosi savo 3 ikimokyklinio amžiaus vaikais - taip kad net lovos režimo laikytis negalėjo).
Mia001 parašė:
Didžioji dalis (2016-21017) mirusių yra Rumunijoje (30+) : čigonai, jų vaikai ir kūdikiai. Dėl gyvenimo būdo šie žmonės gyveno itin skurdžiai ir neturėjo prieigos p…
Europos regione nuo tymų infekcijos registruojami mirties atvejai: Bulgarijoje – 1 atvejis (10 mėn. neskiepytas kūdikis), Portugalijoje – 1 atvejis (17 m. neskiepytas vaikas), Šveicarijoje – 1 atvejis (skiepytas suaugęs asmuo, sirgęs sunkia leukemijos forma), Rumunijoje – 26 atvejai (daugiausiai neskiepyti vaikai)
Matote daugiausia neskiepyti vaikai miršta nuo tymų.
Prieš pradedant skiepyti tymų vakcina, ši liga lemdavo 2,6 mln. mirties atvejų kasmet, tuo tarpu 2013 metais užregistruota beveik 146 tūkst. mirčių atvejų, daugiausia - vaikų iki 5 metų amžiaus. PSO kelia tikslą iki 2015 metų pabaigos mirtingumo rodiklį sumažinti 95 proc., lyginant su 2000 m., o iki 2020 m. eliminuoti tymus bent jau penkiuose PSO regionuose.
Paaiškinkite man kodėl prieš skeipus būvo toks sergamumas?
Nebandykite sakyti jog dėl higienos nes kaip 2013 metais Lietuvoje žmones galejo sirgti tymais jei higiena yra gera?
ULAC duomenimis, 2013 metais Lietuvoje užregistruotas tymų protrūkis, susirgo 35 asmenys (1,18 atv./100 tūkst. gyv.). Visi jie buvo neskiepyti arba nepilnai skiepyti, t. y. skiepyti tik vieną kartą. 2012 m. Lietuvoje užregistruoti 2 tymų atvejai (0,07 atv./100 tūkst. gyv.), 2011 m. - 7 atvejai (0,22 atv./100 tūkst. gyv.). Dar vienas protrūkis buvo užfiksuotas 2002 metais.
G.L. parašė:
https://australiannationalreview.com/2018/07/10/nurse-vaccinates-1-year-old-behind-mothers-back-baby-dies-instantly/#.XIcBHSeRWqU
Kol kas atliekamas tyrimas negalima taip drąsiai teigti jog mirtis įvyko nuo MMR skiepo kol vyksta tyrimas,tie vaikai galejo mirti ir nuo ko kito kol kas tai tik prielaida.
Vabaliukas09 parašė:
O jums čia didelis skaičius? Reikia nepamiršti, kad ne visi laiku ir kreipiasi į medikus, taip pat ir ne visų imunitetas vienodas, juk gali komplikuotis bet kokia liga.
galadriel parašė:
O jums čia didelis skaičius? Reikia nepamiršti, kad ne visi laiku ir kreipiasi į medikus, taip pat ir ne visų imunitetas vienodas, juk gali komplikuotis bet kokia l…
Tai ačiū Dievui jog skaičius nedidelis nes dėl skeipų jis nedidelis,bet kai nebuvo skeipų mirdavo 2,5milijono žmonių visame pasaulyje kai šiai dienai apie 150000,tai tik dėl skeipų tiek daug mirčių sumažėjo nuo tymų net 17 kartų ir tai įvyko iš kart kai pradėjo skiepytį nuo tymų.
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai