2020.09.29 21:04 (prieš 5 m.)
Classic parašė:
Nelabai esu girdėjusi apie jį. Vakar vyrui urologas pasiūlė tai tik dabar pradėjau skaityt kas tai
Aš buvau po 3 persileidimo 7 metu planavime. Gavome iš genetikų ats. Kad 22 chr. Trisomija, kitaip sakant blogas chr pasidalinimas jo pasekoje išsidalino 7 puslytes, savaime aišku nėštumas nutrūko, nes buvo nesivystantis. Todėl ieškojome galų, vyro SG jau buvo pablogėjusi, urologas pasiūlė 2 mėn iki pradedant vėl planuoti vyrui suleisti vaistus, kad uzturbibtu kokybę. Kadangi buvo karantinas, tai nes negalėjome DNR fragmentacijos tyrimo pasidaryti, nes ji darė tik LV, LT ne. Todėl liko mixiosi tyrimas. Primaldavone kad padarytų ji VLN, registratore sumaišė laiką, tai kai vyras atvežė jau buvo praėjusios 2 val, per kurį turi ištirti. Tyrimas parodo ar yra oksidacijos pazaida ir arcreikia gydomi. Bet ištyrė, atsakymai buvo l Geri, todel patikino kad jei būtų laiku padaryta, būtų dar geresni. Nepaisant to tiek vyras tiek aš (pati turiu daug problemu) gerem papildus pagal užsienio gydymosi metodika. 4 mėnesius, aš susileidau papildomai geležį, nes maža pas mus ir jį galėjo įtakoti kiausalasciu bloga kokybę ir dėl to įvykti 22 chr trisomija. Po 4 mėn iš pirmo ciklo pastojau, laikiames dvynukų. Tyrimas leido nusiraminti, tiesa sakant ir embriono genetinis pilnas ištyrimas, kuris parode trisomija. Jei būtų blogį atsakymai ir nebūtų buvę karantino mes turbūt būtume kažkaip perlipti per save ir nuėję į IVF lv. Tiesiog buvo labai daug eksperimentų iš mūsų pusės abiejų labai didelis darbas išnaudoti karantinas efektyviai. Jei būciau nepastojus būtume kartoje sg bet neprireikė. Bet kaip jau diskutavome, ar geras ar blogas tyrimas vistiek sprendimas tas pats- gerinti papildais. Mums tai įnešė ramybės nepaluzti ir eiti toliau, bed 8 m planavimo tikrai išvargino.atsiprasau kad išsiplečiau, bet norėjau pasakyti kad reikia visumos, vienas tyrimas niekada neparodys vienos konkrečios problemos.