Genute parašė:
Ir, kaip pegerejo? Nes ir mums skyre sita vaista, tai idomu ar padejo
Balandžio gale darysim tyrimus, tada sužinosiu ir pasidalinsiu
Spermos tyrimai – tai vyro sėklinio skysčio tyrimai, įvertinantys vyro vaisingumo lygį ir vyro lytinių bei reprodukcinių organų sistemos funkcijas. Skaityti
visą straipsnįGenute parašė:
Ir, kaip pegerejo? Nes ir mums skyre sita vaista, tai idomu ar padejo
Balandžio gale darysim tyrimus, tada sužinosiu ir pasidalinsiu
Millavan parašė:
Sveiki. 🙂 Pakartojome vyrui tyrimą, prieš planuojama iui procedūrą. Kaip manote ar vertą bandyti iui ar bandytu iškart ivf? Mūsų gydytoją sakė,kad pas mane ovuliaci…
Manau kad negaiskite su iui. Maža koncentracija, truksta judrumo ir mazai normalių. Geriau eikite tiesiai prie ivf.
Millavan parašė:
Sveiki. 🙂 Pakartojome vyrui tyrimą, prieš planuojama iui procedūrą. Kaip manote ar vertą bandyti iui ar bandytu iškart ivf? Mūsų gydytoją sakė,kad pas mane ovuliaci…
Ir dar nueikit pas urologa butinai.
Dreamland parašė:
Ir dar nueikit pas urologa butinai.
Vyras jau buvo pirmą kartą po daryto tyrimo.. patarė vartoti papildus 3 menesius
Millavan parašė:
Vyras jau buvo pirmą kartą po daryto tyrimo.. patarė vartoti papildus 3 menesius
Kokius patare vartoti?
Taip pat vyrui reikia sveikai maitintis ir sportuoti siek tiek ir pan.
Millavan parašė:
IUI nebent jei dar esat tikrai jauni ir nei laiko nei pinigų negaila. Bet optimaliau būtų IVF... morfologiją gerai būtų pagerinti, pasidomėkit myoinozitolio papildais. Ir rekomenduočiau hormonus, ypač testo vyrui ištirti. Gal ten kokie kabliukai... mums buvo paskyrę vaistų testo kelti ir kartu su papildais pavyko pagerinti rodiklius.
Millavan parašė:
Mano vyras su panašiais rezultatais vartojo klomifeno citratą 2 mėn ir pastojom.
Ocean Ni parašė:
IUI nebent jei dar esat tikrai jauni ir nei laiko nei pinigų negaila. Bet optimaliau būtų IVF... morfologiją gerai būtų pagerinti, pasidomėkit myoinozitolio papilda…
Darem testo tyrimą vyrui tai atsakymas buvo TTE 13,82 ng. Urologas nieko dėl to nesakė. Galvoju gal reikėtų nueiti pas kitą urologa, nes vyrui rekomendavo sermatrop alfa
Ocean Ni parašė:
IUI nebent jei dar esat tikrai jauni ir nei laiko nei pinigų negaila. Bet optimaliau būtų IVF... morfologiją gerai būtų pagerinti, pasidomėkit myoinozitolio papilda…
Kokius dar hormonus reikėtų vyrui atlikti? Be testosterono?
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai