Taniuska. parašė:
Cia su beze puosta?
Cia slapia beze. Jei nekepi, tai neapskrunda ;) tik pavirsius sausesnis po kurio laiko pasidaro
Taniuska. parašė:
Cia su beze puosta?
Cia slapia beze. Jei nekepi, tai neapskrunda ;) tik pavirsius sausesnis po kurio laiko pasidaro
reginadr parašė:
Cia slapia beze. Jei nekepi, tai neapskrunda ;) tik pavirsius sausesnis po kurio laiko pasidaro![]()
Aga, viršus tik apskrudo
Beje, ryte radau pyragą kiek pasikeitusį
atsirado "angelo ašaros"

Gal kas nors man gali paaiskinti, kaip naudoti situos? www.aliexpress.com/item/Free-shipping-6PCS-set-Letters-Numbers-Shape-Cake-Embossing-Cutter-Decorating-Stencil/967548400.html
ispaudziau mase, idejau i saldikli kelioms valandoms, bet vistiek mase buvo minksta, neissieme graziai, raides suplyso
laukų vėjas parašė:
Gal kas nors man gali paaiskinti, kaip naudoti situos? www.aliexpress.com/item/Free-shipping-6PCS-set-Letters-Numbers-Shape-Cake-Embossing-Cutter-Decorating-…
as turiu tokias tai spaudziu is pastialiazo ir normaliai man issieme ,o kam i saldikli kist nesupratau?pabarstyk pudra pries spaudziant neprikibs,lengviau issiims.
sauluze123 parašė:
as turiu tokias tai spaudziu is pastialiazo ir normaliai man issieme ,o kam i saldikli kist nesupratau?pabarstyk pudra pries spaudziant neprikibs,lengviau issiims.
spaudziau is pastiliazo, galvojau geriau sukietes saldikly, geriau issiims, bet nieko nepavyko
na reiks bandyt dar pabarstyt
laukų vėjas parašė:
spaudziau is pastiliazo, galvojau geriau sukietes saldikly, geriau issiims, bet nieko nepavykona reiks bandyt dar pabarstyt
Plonai iškočioji masę, uždedi maistinę plėvelę, išspaudi ir lengvai išsiima viskas. Kam į tą šaldiklį kišt.
laukų vėjas parašė:
spaudziau is pastiliazo, galvojau geriau sukietes saldikly, geriau issiims, bet nieko nepavykona reiks bandyt dar pabarstyt
Išsikočiok pastilažą ir palik, kad jis šiek tiek apdžiūtų. Tada ant pastilažo dedi celofaninį maišelį (paprastą ploną kur parduotuvėje vaisius dedame) ir per jį išspaudi raidę.
Danuxiuke parašė:
Labas, darbštuolėsnorėjau paklausti kokio svorio maždaug išeina jūsų dviaukščiai tortai? Aš galvoju apie dviaukštį, bet nežinau ar įmanoma, kad jis būtų apie 3k…
Manau be šansų, arba jis Lb miniatiūrinis bus
nes normalus vieno aukšto tortas sveria apie 2,5-3kg
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai