Kinderis2022 parašė:
Pas mane lygiai 30 savaiciu, leliukas sveria 1,5 kg. Cia skaitosi jau daugiau?ar normaliai? Kaip pas jus?
Pas mane 30+3 svere 1.8kg, sake viskas normose
Kinderis2022 parašė:
Pas mane lygiai 30 savaiciu, leliukas sveria 1,5 kg. Cia skaitosi jau daugiau?ar normaliai? Kaip pas jus?
Pas mane 30+3 svere 1.8kg, sake viskas normose
Heile parašė:
O kai baigi maitint vel atauga 😂
😁 na čia pačios pastangų manau reik , nežinau kaip bus jei atvirai 😁 šiaip kūnas pas mane ir be neštumo linkęs kg buvo imti
blogiausiu atvėju, reiks daug vaikščiot , idealiausiai sporto klubas būtų ir mityba
o gal nuo streso ištirpsiu 😁
Arbuziuuukaas parašė:
Noreciau,kad taip lengvai kristu, nes man maitinant svoris visai nekrito,kol ant "dietos" neatsisedau🙉
Kokios dietos laiketes ?
Kinderis2022 parašė:
Man irgi 30 sav. vaikutis sveria tiek pat. Gydytoja sakė normalu🙂
catanail parašė:
Pas mane 30+3 svere 1.8kg, sake viskas normose![]()
Aš pirmagimį gimdžiau 34 sav, ir gimė tik ~1900. Tai kai pagalvoju neblogai atsiliko augimas jam vadinas 🫣 kažin kaip dabar bus 🫣
malisk1 parašė:
Aš pirmagimį gimdžiau 34 sav, ir gimė tik ~1900. Tai kai pagalvoju neblogai atsiliko augimas jam vadinas 🫣 kažin kaip dabar bus 🫣
Tai visi vaikuciai skirtingi, ten normos ribos kazkokios intervalais, tai gal neatsiliko labai ☺️
catanail parašė:
Tai visi vaikuciai skirtingi, ten normos ribos kazkokios intervalais, tai gal neatsiliko labai ☺️
Tai atsiliko, dėl preeklampsijos
kiek supratau ir kiek pamenu, tai negaudavo pakankamai maistinių medžiagų
malisk1 parašė:
Tai atsiliko, dėl preeklampsijoskiek supratau ir kiek pamenu, tai negaudavo pakankamai maistinių medžiagų
Supratau☺️
Kinderis2022 parašė:
Pas mane 30 savaičiu ir vaikutis svere 1,600 nu ir daktarė sakė kad viskas gerai vaikutis normaliai svere
Zylutėė parašė:
Kokios dietos laiketes ?![]()
Nerekomenduoju,bet as kopustu sriubos dieta
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai