2025.06.05 06:32 (prieš 1 m.)
Gimdžiau VGN birželio 3dieną - esu labai patenkinta!
pirmagimį gimdžiau Santaruose, viskas buvo gerai. Galvojau nerizikuoti ir vėl rinktis Santaras, bet paskutinę savaitę sudvejojau nes VGN arčiau namų, vyrui būtų patogiau ir greičiau privažiuoti.
Lyginant patirtį Santaruose ir VGN, tai VGN paliko labai labai gerą įspūdį ir dar kartą rinkčiausi gimdyti čia.
Del VGN personalo - viskas labai super. Akušerė Kamile atrodė gana jauna bet profesionali, maloni, labai faina. Jokios įtampos tai tokios darbuotojos. Visos pagalbinės malonios, su šypsena. Iki pietų buvo gydytojas (lygtai) Arvydas Savulionis - tai labai fainas taip pat. Atsargus, malonus, bandantis nuraminti ir palengvinti atmosferą. Paliko tikrai gerą įspūdį. Po to atėjo kita gydytoja, taip pat gana jauna, su akinukais - taip pat labai maloni. Kai gimdžiau gimdė dar 3 moterys, tai pas mane atėjo kas tuo metu galėjo - nors kai kurie medikai buvo nematyti, visi malonus ir palaikantys. Visi tokie žmogiški, palaikantys, suprantantys.
VGN tikrai gausite privačią palatą, jei norėsit. Santariskese gauti privačią bus sunkiau. VGN palatuose yra privatūs Wc, dušas, šaldytuvas, mikrobangė, virdulys.
Tikrai VGN gimdyklą paliko labai gerą įspūdį. Mano patirtis VGN buvo geresnė nei Santarose, nors ir ten buvo neblogai.