Luma parašė:
Pritariu
tai kada jau isodins snaigiuka?
Pseudo parašė:
Prieš daugiau nei metus mums viskas TR atsiėjo ~5500eur (be šaldymo ir be pgs, bet su visu pragyvenimu). Bet, jei nuraminsiu, tai Rygoj mums pigiau irgi nesigaus (s…
Bet kai pagalvoji kokie pinigai eina sau
Naktis parašė:
Snd prasidejo visokie maudimai,nugaros,pilvo.Kol guliu nieko nejauciu,daugiau pajudu ir maudzia,plius pykinimas,silpnumas. Aisku gal cia man ir nuo estrofem pykina,…
testuko neandei?
Meshka parašė:
Paprastai matomas echoskopiskai, jeigu labai prasta situacija. Bet kartais echo nepakanka. Tarkim TR klinikoje Memorial be praeinamumo tyrimo ivf nedaro![]()
O kodel nedaro? jei nepratekami kiausintakiai, vistiek vienas kelais tik IVF
SunMoon parašė:
Kiekviena kalbam, is savo patirties.Mano vienas sunkiau pratekantis, bet niekas ne neuzsimine, kad reikia pratekamuma daryti,pries IVF.
pas mane abu buvo nepratekami, laporaskopijos metu atkimso, ir dabar praejus metams dar nepastojau, tai nusprendziau darytis ivf, bet niekas nesake tikrintis pratekami ar ne, sake kad vistiek gali but sunkiau pratekami kad ir atkimso del to geriau IVF daryti is kart ir nebelaukti
Naktis parašė:
Tai pas mus seimoje ir taip abu darom,kuris grizta pirmas is darbo tas gaminaJau negaliu reikalauti,kad visada
Jei pavyktu,tuomet jau buciau karaliene
![]()
o progesterona tyreisi si kart?
Sometimes parašė:
Man abu kiausintakiai nepratekami ir niekas jų nesalino prieš ivf...
man tiek uk tiek leituvoje nieko nesake kad reiketu salinti
Orchidėja25 parašė:
Merginos kokio stiprumo Q10 vartojate?![]()
100mg pradejau naudot, jau savaite vartoju, tikiuosi apgelbes IVF