Margarita7 parašė:
Merginos,o po pavykusio ivf kiek laiko jum skiria naudoti progesteroną? Nes olandijoje,jei neigiamas testas nutraukti,jei teigiamas tęsti naudojimą 14 dienų. Kažkai…
Lyg tai iki 12sav.naudojau crinone žvakutės.
Margarita7 parašė:
Merginos,o po pavykusio ivf kiek laiko jum skiria naudoti progesteroną? Nes olandijoje,jei neigiamas testas nutraukti,jei teigiamas tęsti naudojimą 14 dienų. Kažkai…
Sveikos, aš nuo penktadienio pradėsiu ovuliacijos simuliacija vaistais ir vėliau IVF. Tik nuėjus pas gydytoją sužinojau, kad mano kiaušidžių rezervas žemas... man 31, o AMH 9,92. Bijau, kad niekas nepavyks 😒 visiškai netikėta žinia, nes IVF daromės dėl vyro problemų...
gintaricka parašė:
Sveikos, aš nuo penktadienio pradėsiu ovuliacijos simuliacija vaistais ir vėliau IVF. Tik nuėjus pas gydytoją sužinojau, kad mano kiaušidžių rezervas žemas... man 3…
Cia kaip suprantu nmol, tai isvertus i ng, tikrai nera labai blogas rezervas. Blogiausia kai zemiau 1.
Vėjas10 parašė:
Tai va,aš ir skaičiau,kad reikia naudoti iki 10-12 savaitės,o man sakė nutraukti realiai kai bus 5-6savaitės..kažkaip baisoka
Margarita7 parašė:
Tai va,aš ir skaičiau,kad reikia naudoti iki 10-12 savaitės,o man sakė nutraukti realiai kai bus 5-6savaitės..kažkaip baisoka
O kelta kokiame cikle - ar natūraliam-modifikuotam ar blokuotam?
Merginos, kaip elgtis...
Po punkcijos pirmas ciklas išsiderinęs, truko 36d. Dabar laukiu kitų mėnesinių ir 11-12cd turėčiau pasirodyti pas gydytoją apžiūrai dėl būsimo FET. Jei šis ciklas grįžta į vėžias, tai mano gydytoja tomis 11-12cd neturi laisvų laikų.. Gal kuri gali pasakyti, vizito prieš FET metu kas yra daroma? Gimdos apžiūra ir gleivinės storis? Svarstau jei tam vizitui nueičiau pas kitą gydytoją apžiūrai, o FET jau gal pataikyciau pas savo gydytoją - ar labai blogas toks sprendimas būtų..?
Margarita7 parašė:
Dažniausiai iki kokių 10-12 savaiciu skiria
Supra parašė:
Dar klausimas, jei viename vamzdelyje 3bb ir 3bc kokia tikimybė kelti dvi blasto?
Kaip suprantu, jei saldyta viename vamzdelyje, tai ir kelia abu
Tikroji3 parašė:
Cia kaip suprantu nmol, tai isvertus i ng, tikrai nera labai blogas rezervas. Blogiausia kai zemiau 1.
9,92 pmol/l