Barbora11 parašė:
4 stadijos endo, 2 laporaskopijos pjautos cistos, siuo metu vistiek turiu dvi cistas, pilvo ertme pilna saaugu, ko pasekoje itare nepratekamus kiausintakius (taciau…
Kad amh nelabai zemas jusu
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįBarbora11 parašė:
4 stadijos endo, 2 laporaskopijos pjautos cistos, siuo metu vistiek turiu dvi cistas, pilvo ertme pilna saaugu, ko pasekoje itare nepratekamus kiausintakius (taciau…
Barbora11 parašė:
Kaip jums faina, as deja su 4 stadija niekaip nepastoju
migle0505 parašė:
Kaip jums faina, as deja su 4 stadija niekaip nepastoju![]()
Jums net kibimo nera? Kiek gavote blastukiu? Man taip pat endo
Inanana parašė:
Bet ir amzius mano 28m, tai toks jau mazesnis. Per punkcija ispunktavo vos 6
migle0505 parašė:
Kaip jums faina, as deja su 4 stadija niekaip nepastoju![]()
Labai labai linkiu jums kad pasisektu. Nezinau kiek prisidejo prie viso to, bet ilgai vartojau fertilovit endo, omega, NAC ir gelezi.
Barbora11 parašė:
Labai labai linkiu jums kad pasisektu. Nezinau kiek prisidejo prie viso to, bet ilgai vartojau fertilovit endo, omega, NAC ir gelezi.
As ka tik suzinojau, kad vel nesivystantis. Jau prarandu vilti apskritai. Vartojama visko, bet cia papildai bejegiai
Teidė parašė:
Jums net kibimo nera? Kiek gavote blastukiu? Man taip pat endo![]()
Aš nesu turėjusi kibimų išvis, todėl, jei pamatyčiau dvi juosteles turbūt mane ištiks šokas
FoxLady parašė:
Lietuvoje daro IVF ir nesusituokus, tik tada be kompensacijos
Sveiki,
Kazka maisote. Nesusituokus, net IUI nedare. LT paruosia pilnai procedurom NW, bet vaziuoji tada pacios proceduros i LV.
Teidė parašė:
As ka tik suzinojau, kad vel nesivystantis. Jau prarandu vilti apskritai. Vartojama visko, bet cia papildai bejegiai
O kodel nebekartosite penktadieni hcg? Jau nutrauksite vaistus?
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai