liubanecka parašė:
Sveikinimai vyresneliui!!! 20 metu!! Ir visai seimynai![]()
Aciu aciu. As savo seimos daktarei pasakiau tai dziaugesi labai. Pas gine dar varysiu tik. Siandien vyriausiajam pasakiau tai sake nu jus duodat tuoj i namus netilpsit
Šiuo metu vidutinis gimdyvių amžius Lietuvoje – beveik 30 m., tačiau nemažai moterų kūdikių susilaukia ir perkopusios 35–40 m. Skaityti
visą straipsnįliubanecka parašė:
Sveikinimai vyresneliui!!! 20 metu!! Ir visai seimynai![]()
Aciu aciu. As savo seimos daktarei pasakiau tai dziaugesi labai. Pas gine dar varysiu tik. Siandien vyriausiajam pasakiau tai sake nu jus duodat tuoj i namus netilpsit
mikepukuotukas parašė:
Aciu aciu. As savo seimos daktarei pasakiau tai dziaugesi labai. Pas gine dar varysiu tik. Siandien vyriausiajam pasakiau tai sake nu jus duodat tuoj i namus netilp…
Smagu kai daug vaiku!!
O kaip vyresnelis? Kaip bendrauja su maziausia?
Mano sunus tai vyresne baisiai erzina,o ta iskart bega pas mane-Ruslan padare man ta,ar pasake ana..oi!!
liubanecka parašė:
Smagu kai daug vaiku!!
O kaip vyresnelis? Kaip bendrauja su maziausia?
Na musu vyriausieji ( dar vyro dukra yra)su mumis negyvena.tai sutaria puikiai nes retai mato.o kiti broliai irgi distancijos laikosi. Bet myli.del to ir aukle turim kad vaikai mazosios nepradetu nekest
KaipSekansi parašė:
As irgi labai dziaugiaus, kai pastojau. Man dabar 40. Antras vaikas. Vyras tas pats. Bet po genetiniu kraujo tyrimu esu nevilty. Rodo padidinta rizika Dauno sindrom…
Man irgi rodė DS 1:50 prisca 1 tirymai. Jie yra tik tikimybė, o ne diagnozė. Vandenų tyrimo nesidariau, nes eko buvo superinis.
jura19 parašė:
Gal sakau tokie zmones aplink ,neisaukleti.net nezinau kaip kitaip pavadinti.as pazystu moteri kuri 42 m pagimde dukra.tai kaikurie ja durne vadino.tokiu metu sako …
As taip pat budama 42 pagimdziau dukryte. Dabar jai 6 men ir 2 sav. ☺
Na aš ir jau va išsilukstenau 19.09.trecias vaikas po 10metų. Lyginant anuos gimdymus šitas lb ilgas kaip sakė gimdžiau kaip pirmą kartą nes ilgas laiko tarpas tarp gimdymo. Man 36m.mane tai pykdo kai kurių vyro giminės pasakymai maždaug lauksim kitų žinių ty 4 vaiko. Nu man tai trup zeminanciai skamba. Kai mes 15m vede su vyru vaikai ne kas met gimsta nesam asocialūs ir pan. Nekreipiu dėmesio.
ESAM be galo laimingi dabar
pienee parašė:
Na aš ir jau va išsilukstenau 19.09.trecias vaikas po 10metų. Lyginant anuos gimdymus šitas lb ilgas kaip sakė gimdžiau kaip pirmą kartą nes ilgas laiko tarpas tarp…
Sveikinu ir nekreipkit demesio i pavyduoliu kalbas
pienee parašė:
Na aš ir jau va išsilukstenau 19.09.trecias vaikas po 10metų. Lyginant anuos gimdymus šitas lb ilgas kaip sakė gimdžiau kaip pirmą kartą nes ilgas laiko tarpas tarp…
Sveikinimai
As 40m gimdžiau trečia,su 14m,pertrauka bet gimdymas buvo pats lengviausias ir greiciausias,per 2h pagimdziau nuo veiklos pradzios
Sandra da parašė:
SveikinimaiAs 40m gimdžiau trečia,su 14m,pertrauka bet gimdymas buvo pats lengviausias ir greiciausias,per 2h pagimdziau nuo veiklos pradzios
![]()
Man lengviausias antras ty 2val o galvojau kad trečią tikrai dar lengviau ir greičiau pagimdysiu. Gavosi 13val
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai