drugelis parašė:
labas mergaites ,as jau susilaukiau savo angelelio.
labuka, sveikinimai!!!
gal trumpai, kaip sekesi?
drugelis parašė:
labuka, sveikinimai!!!
gal trumpai, kaip sekesi?
drugelis parašė:
sveikinu
sweikos mamytes. na ir as pientrauki jau pirkau, nes uzkilo temperatura, jausmelis ne koks atrode susprogs krutys, karstis musa i kakla. tai kai nusitraukiau tai kaip rojuj pasijauciau... ir temp beveik nukrito, siandien dar turiu 37 bet vistiek jau geriau jauciuosi... mes avent pientrauki is vaistines pirkom tai 125 lt mokejom nuolaida nemaza padare... jau teko soske savo mazylei duot, o taip nesinorejo isvis jos naudot... ji pries uzmigdma mane vietoj ciulptuko naudoja tai spenelius nugrauzia, nes ne zinda o ciulpa kaip soske...
odyte isausejo jau po dvieju maudymu, pirkom naujos kartos emulsini tepala, tai lyg ir padeda... tikrai kasdien neprausim...
buvo daktare atejus, tai sake kad papukai mano lelytes padideje, tai sunerimau, sake cia nuo mano pienuko jai taip, turetu praeit....
drugelis parašė:
sweikinimai
laurute parašė:
sweikos mamytes. na ir as pientrauki jau pirkau, nes uzkilo temperatura, jausmelis ne koks atrode susprogs krutys, karstis musa i kakla. tai kai nusitraukiau tai kaip rojuj pasijauciau... ir temp beveik nukrito, siandien dar turiu 37 bet vistiek jau geriau jauciuosi... mes avent pientrauki is vaistines pirkom tai 125 lt mokejom nuolaida nemaza padare... jau teko soske savo mazylei duot, o taip nesinorejo isvis jos naudot... ji pries uzmigdma mane vietoj ciulptuko naudoja tai spenelius nugrauzia, nes ne zinda o ciulpa kaip soske...![]()
odyte isausejo jau po dvieju maudymu, pirkom naujos kartos emulsini tepala, tai lyg ir padeda... tikrai kasdien neprausim...buvo daktare atejus, tai sake kad papukai mano lelytes padideje, tai sunerimau, sake cia nuo mano pienuko jai taip, turetu praeit....
![]()
man pirma savite irgi buvo temperatura pakilus,bet ne del krutu,manau del to kad gimda valesi net iki 37.8buvo pakilus
simutea576 parašė:
man pirma savite irgi buvo temperatura pakilus,bet ne del krutu,manau del to kad gimda valesi net iki 37.8buvo pakilus
gal ,nes man vakarais kasdien uzkyla, paskui praeina... viena vakara tai net issigandau isejo kresulys toks kaip kiausinis dydzio....
bet daugiau nieko panasaus nepasirode tai nusiraminau...
kaip sekasi mazyte auginti? pilveli jau spazmuoja? mums siandien daktare buvo atejus tai sake kad nuo triju savaiciu prasides vargai su pilvuku, taip gaila .... prirase du lapukus visokiu vaistuku, kad susipirktume is anksto ,nes nera Marijampolej budincios vaistines... tavo mazytei nebuvo padideje papukai?
Sveikinimai naujai mamytei
Kas del pientraukiu, tai man drauge paskolino savo awent pientrauki. Nezinu- gal pas mane pienas labai giliai ar dar kazkas, bet dar pradzioj gryzus is ligonines pabandziau nusitraukt- baisinis skausmas, o pieno l mazai istrauke. Gal kazkaip ne taip uzdejau, bet po nusitraukinejimo, man paskui puse dienos krutine skaudejo. Zodziu sudejau i dezute, ir jei dabar reik nusitraukt, tai dirbu rankom
Man rodos, pas ka bega pienas tai gerai bet koks pientraukis, bet jei taip kaip pas mane, tai ne geriausias nepades
laurute parašė:
gal ,nes man vakarais kasdien uzkyla, paskui praeina... viena vakara tai net issigandau isejo kresulys toks kaip kiausinis dydzio....bet daugiau nieko panasaus nepasirode tai nusiraminau...
kaip sekasi mazyte auginti? pilveli jau spazmuoja? mums siandien daktare buvo atejus tai sake kad nuo triju savaiciu prasides vargai su pilvuku, taip gaila .... prirase du lapukus visokiu vaistuku, kad susipirktume is anksto ,nes nera Marijampolej budincios vaistines... tavo mazytei nebuvo padideje papukai?
nenusiteik kad bus tie pivo skausmeliai vaikuciui, maniskei jokiu vargu nebuvo, pfu pfu pfu neprisikalbejus bet iki siol nezinom ka jie reiskia
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai