2010.06.07 09:14 (prieš 15 m.)
Mergaitei jau turim keletą variantų - pagaliau... O va su berniuku tai visiška bėda. Net nėra tokio vardo, kuris man patiktu
O dėl gimdymo, tai susitariau gimdyti krikščioniškuose, radau ten visiškai atsitiktinai nuostabią gydytoją (pažiūrėsim dar aišku) Daivą Statkevičienę, daug gerų atsiliepimų apie ją girdėjau, nu man jinai tai super super, gal biolaukai sutampa, ar kas čia yra, bet jau tokia jinai jautri, kad šakės. Su vyru kai buvom nuėję echo daryti, tai jinai buvo vertėja tarp mūsų ir mažylio. Ir pamojuoti leliuko tėveliams prašė, ir nusišypsoti. Išėjom laimingi kaip bulvės. O dėl vyro dalyvavimo gimdyme tai aš pati esu kategoriškai prieš, ir jis pats nenori. Iki gimdymo, per visus sąrėmius - taip, tikrai jis reikalingas, bet tik tiek. Per patį "darbą" vyrui geriau ten nebūti. Na nebent jis yra super jautrus, moteriškas (pažįstu tokių). O mums tai abiems 100% bus geriau, jei aš gimdysiu su mama ar sese. Išvengsim visiškai nereikalingos įtampos ir baimės. Čia kiekvienam individualiai, bet aš manau, kad jei vyras tą pusvalandį nematys tų "nuostabių" vaizdų, jis tikrai netaps svetimas mūsų kūrinėliui.