Cera parašė:
labas vakaras![]()
jopstararai jus niekas siandien i lauka nejot, kad tiek zinuciu
![]()
nu einu skaityt kiek sugebesiu,,,![]()
as dvi valandas vijausi!!!!!!!!!!!!!!
Cera parašė:
labas vakaras![]()
jopstararai jus niekas siandien i lauka nejot, kad tiek zinuciu
![]()
nu einu skaityt kiek sugebesiu,,,![]()
as dvi valandas vijausi!!!!!!!!!!!!!!
Na ka mes po neurologes ir jos isvados-musu vaikas ypatingai jautrus. O esme tame,kad ji musu vaiku uzklykino taip,kad mes su vyru tik spejom asarytes valyti ir jau norejau jau deti jai i kakta ir pasiimti vaika
... O esme tame,kad visi su Dovydu taip svelniai graziai elgiasi,o ta tokia grubi,nemaloni,nepasnekinus pradejo ji tampyti
Ir svarbiausia,ko manes klausia,sulaukia priesingo atsakymo,kas liecia jautruma????
Uzmiega pats graziausiai,miega ilgai,neverkia isteriskai (siandien pirma karta pamaciau vaika uzsiverkusi iki melynumo tiesiog)...Kad pazyzalioja,kai kazko nori manau cai normalu..
Kai isejau is kabineto taip skaudejo sirdi del vaiko,kad net norejosi paciai verkti
bet vyras vis ramino ir sake,kad neimciau taip i sirdi...
Ir jug as pati matau ar mano vaikas jautrus ar ne? uoj esu pikta
Redute parašė:
Na ka mes po neurologes ir jos isvados-musu vaikas ypatingai jautrus. O esme tame,kad ji musu vaiku uzklykino taip,kad mes su vyru tik spejom asarytes valyti ir jau norejau jau deti jai i kakta ir pasiimti vaika... O esme tame,kad visi su Dovydu taip svelniai graziai elgiasi,o ta tokia grubi,nemaloni,nepasnekinus pradejo ji tampyti
![]()
Ir svarbiausia,ko manes klausia,sulaukia priesingo atsakymo,kas liecia jautruma????
Uzmiega pats graziausiai,miega ilgai,neverkia isteriskai (siandien pirma karta pamaciau vaika uzsiverkusi iki melynumo tiesiog)...Kad pazyzalioja,kai kazko nori manau cai normalu..
Kai isejau is kabineto taip skaudejo sirdi del vaiko,kad net norejosi paciai verktibet vyras vis ramino ir sake,kad neimciau taip i sirdi...
Ir jug as pati matau ar mano vaikas jautrus ar ne? uoj esu pikta![]()
ir ka tau ji sake daryt?
sintija parašė:
ir ka tau ji sake daryt?
Ogi nieko,sake ateiti po 2-3 menesiu...Ar cia normalu? Ryt skambinsiu gydytojai ir klausiu kur suo pakastas...
Redute parašė:
Na ka mes po neurologes ir jos isvados-musu vaikas ypatingai jautrus. O esme tame,kad ji musu vaiku uzklykino taip,kad mes su vyru tik spejom asarytes valyti ir jau norejau jau deti jai i kakta ir pasiimti vaika... O esme tame,kad visi su Dovydu taip svelniai graziai elgiasi,o ta tokia grubi,nemaloni,nepasnekinus pradejo ji tampyti
![]()
Kai isejau is kabineto taip skaudejo sirdi del vaiko,kad net norejosi paciai verktibet vyras vis ramino ir sake,kad neimciau taip i sirdi...
O negali pas kita neurologe uzsirasyt? Pastaiko ir idiociu. Nepergyvenk taip. Juk pati matai jautrus Tavo vaikas ar ne, ir jei Tau atrodo, kad viskas jam gerai ir nieks nevercia nerimauti, tai viskas ir yra gerai. Man irgi labai nepatiko neurologe pas kuria lankemes, na, neklykino ji vaiko, bet tiesiog buvo laaabai nemaloni, daugiau pas ja tiesiog neisiu ir bus ramu, yra ir kitu.
Redute parašė:
![]()
Redute nenusimink, tikrai zinok tik mama zino, kas jos vaikui geriausia. Ir nepasikliauk vienos gydytojos nuomone
mamos isprotejot, tiek prikalbejot kad net neina pasivyti
atsikeliau ryte 200 zinuciu, dabar grystu vel belekiek o laiko apvalus nulis skaitymui
vaikas daug laiko reikalauja dabar
siaip tai turiu pasiulyma atidarom nauja tema 'sveikinimu koncertas menesiadieniu proga' ba is to kas realiai buna pridiskutuota tai milijonas sveikinimu vieniems ar kitiems ir taip pasaka be galo diena kiekviena
daba ciuju mane uzmetys akmenim
susiveliau parašė:
mamos isprotejot, tiek prikalbejot kad net neina pasivyti![]()
![]()
atsikeliau ryte 200 zinuciu, dabar grystu vel belekiek o laiko apvalus nulis skaitymuivaikas daug laiko reikalauja dabar
siaip tai turiu pasiulyma atidarom nauja tema 'sveikinimu koncertas menesiadieniu proga' ba is to kas realiai buna pridiskutuota tai milijonas sveikinimu vieniems ar kitiems ir taip pasaka be galo diena kiekviena
daba ciuju mane uzmetys akmenim![]()
nea, nes pritariu tau. tai jau i dvi gali metyt
susiveliau parašė:
mamos isprotejot, tiek prikalbejot kad net neina pasivyti![]()
![]()
atsikeliau ryte 200 zinuciu, dabar grystu vel belekiek o laiko apvalus nulis skaitymuivaikas daug laiko reikalauja dabar
daba ciuju mane uzmetys akmenim![]()
pritariu, per pus maziau zinuciu būtų
2011 liepinukų sveikinimų kampelis
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai