liepuzele parašė:
O negali pas kita neurologe uzsirasyt? Pastaiko ir idiociu. Nepergyvenk taip. Juk pati matai jautrus Tavo vaikas ar ne, ir jei Tau atrodo, kad viskas jam gerai ir nieks nevercia nerimauti, tai viskas ir yra gerai. Man irgi labai nepatiko neurologe pas kuria lankemes, na, neklykino ji vaiko, bet tiesiog buvo laaabai nemaloni, daugiau pas ja tiesiog neisiu ir bus ramu, yra ir kitu.
Mazeikiuose tik viena vaiku neurologe yra gal todel ji taip ir elgiasi su vaikuciais...nes mano drauge ejo su savo dviem dukrytem,tai irgi ta pati pasake ir dar pirma karta pradejo rekti ant jos,kad tipo ji su vaiku neuzsiima (nezaidzia,neglaudzia prie saves ir pan),o yra is tikruju tobula mama ir ji man yra pvz auginant Dovyduka...
As tai zinau,koks mano vaikutis,bet taip sirdi skaudejo,kai maciau taip verkianti,kad tikrai norejosi,jai trenkti ir pasiimti pas save i gleby...Ir svarbiausia baige ji tampyti,pasiemiau i rankas ir nurimo,o pries apziura graziausiai zaidem,sypsojomes...
Kai buvom pas chirurga jis graziai su Dovydu elgesi,tai ir mazylis jam sypsojosi,gugavo..
Na vienu zodziu,as zinau,koks mano vaikutis ir man dar turetu primoketi,kad as patikeciau,jog jis ypatingai jautrus...
ir dar kvailiausias jos klausimas buvo,ar jis zaidzia su zaisliukais?? Tai mano vyras susinervines ir sako,jei reikia dar ir jus galetu pamokinti...gerai,kad pries pabaiga cia tas klausimas buvo,o dar butu ir kojas rankas issukus...

,kad mano zenteli cypino