2012.06.28 11:31 (prieš 14 m.)
Aistyte12 parašė:
Princese
Niekas nepatikes, net pati dar sunkiai isivaizduoju kad nesioju maza kruopyte
Nes tiek vyro tiek mano gimineje dominuoja vien berniukai, o cia stai tau ir MERGAITE
Man irgi paskauda kartais pusle, net nakti prabundu lekiu i wc, dar labai megstu miegoti ant pilvo tai jau dabar nebegaliu net pagalvoti apie tai
kartais uzsimirsus atsigulu, tai iskart pilvelis primena apie tai, kad negerai darau, nes irgi pradeda mausti ir nepatogu.
Del miego ant pilvo tai as kazkaip pusiau ant sono pusiau ant pilvo miegu, turiu ta pagalve spec po pilvu tai jokiu nepatogumu nejauciu ,net kartais pagalvoju gal vis del to nereik taip miegot bet kai miegi ir nieko nejautin nepatogaus tai kaip susikontroliuot?
Vakar buvau susitikime su savo midwife, prisijuokiau kai isejau is kabineto, faina moteris ir turejo studente /praktikante mielos jos ,bet ugi ir svori matavo su batais(pasisiuliau nusiim bet sako ne ne nereik-as ir galvoju kodel as piaugau per nakti beveik kila!) krauja paeme profesionaliai, slapimo tyrima kai ivedinejo duomeni viena kitos paklause koks rezultatas -sako geras
pas lietuve ginekologe praso triju pavyzdiu slapimo is vienos dienos ,atspausdina tyrima kiekvieno tyrimo gal 6 eilutes rezultatu rastu/nerastu medziagu,tada nuomone susidaro ar ok ar ne. Pulsa pamatavo viena ranka,lietuve abi matuoja
,kai pasakiau del paskaudenimu ji nieko neatsake, bet musu pokalbio pabaigoje tiesiog pasake jei del ko nors neramu ar ne kaip jauciuos is kar i ligonine 24 val visa laik kazkas budi,
Bet va kas labiausiai patiko vakar girdejau savo mazylio sirdies plakima, nerealus jausmas