katinuko parašė:
o mums tiek pat dienų ! ir, spėju, mes bendravardės ;)
dar reik ir sutart kartu pagimdyti sulaukus Rugsėjo :))) aš tai nusiteikus sulaukti, šiuo klausimu esu naivi optimistė, bet taip paprasčiau
katinuko parašė:
o mums tiek pat dienų ! ir, spėju, mes bendravardės ;)
dar reik ir sutart kartu pagimdyti sulaukus Rugsėjo :))) aš tai nusiteikus sulaukti, šiuo klausimu esu naivi optimistė, bet taip paprasčiau
Mirksiuk parašė:
Sveikos mamytes,
gali pradeti gimdyma skatinti su skatinamaisiais...arba kaip man buvo tai vandenu maisa tiesiog prakirpo, vandenys nubego, saremiai prasidejo ir t.t. Gydytojai tikrai moka ir gali patys issaukti gimdyma jei laikas...
wuwu parašė:
tuomet ir as gal pinigu nemetisiu... nzn net...
nezinau kame cia reikalas buvo.man ta rinkini sese is Lt parsiute,rinkinyje yra keli testai.Tai sesei jis is pirmo karto ir patvirtino,bet jai tada to vandens kaip sakant "kibiras" buvo.Ir ji man sake,kad patikima (na suprantama,kai pasitvirtino tai kitaip ir galvot negali). Bet kodel teigiama rezultata parode tai net gydytojas atsakyt negalejo.as jokiu budu nesakau,kad nepirkite ir panasiai.Tik ant savo kailio pasimokiau,kad geriau jei kyla abejoniu tai tada tiesiai pas gydytoja.
lauretaa parašė:
nezinau kame cia reikalas buvo.man ta rinkini sese is Lt parsiute,rinkinyje yra keli testai.Tai sesei jis is pirmo karto ir patvirtino,bet jai tada to vandens kaip …
idomiai idomiai tikrai... as dar uzmiesti gyvenu,tai,kaip supanikuosiu ..isvyksiu su visais lagaminais
ir atgal gryziu
wuwu parašė:
idomiai idomiai tikrai... as dar uzmiesti gyvenu,tai,kaip supanikuosiu ..isvyksiu su visais lagaminaisir atgal gryziu
![]()
man ir iki gydytoju galalas kelio t.y keltu ant zemes valanda plaukt ir dar automob pavaziuot.taigi sakau gudri pabusiu su situo testu.O isejo kaip isejo...Aisku dziagiuosi isstikruju,kad dar ne vandenys,truputi ankstoka mums dar
Tik gryzus namo kaimyne klausia kiek liko laukt? Sakau 4 sav.O ji man: "oi ne daugiausia savaite,pilvas zemai tikrai tiek netempsi".Mane jau siutina tokie dalykai!!
lauretaa parašė:
man ir iki gydytoju galalas kelio t.y keltu ant zemes valanda plaukt ir dar automob pavaziuot.taigi sakau gudri pabusiu su situo testu.O isejo kaip isejo...Aisku dz…
visko zinok gali but...
as va su pirmuoju man buvo 36 sav ir kelios dienos..mama sako,pilvas lb nusileido tavo..sakau negali but,dar gi lb anksti..poto ant kitos dienos pradejo priespienis varvet.. mama sako,ziurek tikrai vaziuosi gimdyt..nu ir nakti isvaziavau istikruju..
wuwu parašė:
visko zinok gali but...
as va su pirmuoju man buvo 36 sav ir kelios dienos..mama sako,pilvas lb nusileido…
matai kaip...man jau nuo 28 sav sako,kad pilvas zemai,o ir pilvas didziulis,jauciu kaip zmones atsisukineja paziuret.Priespienis jau senai aatsirades.Ziuresim ir lauksim kaip ir visi
Aisku pernesiot ir nesinoretu.
lauretaa parašė:
matai kaip...man jau nuo 28 sav sako,kad pilvas zemai,o ir pilvas didziulis,jauciu kaip zmones atsisukineja paziuret.Priespienis jau senai aatsirades.Ziuresim ir la…
laiko klausimas
Sveikos.
Parejau is gines. Padare echo. Viskas norma ir pan. Pasake,kad gimdyt tikrai nesiruosiu, tai tas nuramino.
Paaiskino ir del pilvo,kodel pas mane toks maziukas, tai vandenu labai nedaug, todel sake atsiimsiu dabar, nes vaiko judesiai labai jausis ir bus skausmingi (istikruju taip ir yra)
del kamscio irgi sake neissigasti,jei prades salintis, tai dar nereiskia, kad prasides gimdymas.
Tas kamstis gali tik dalinai pasisalinti ir pagimdyt tik po savaites ar dvieju.
Priespienis irgi jokios itakos neturi, kitom jis pasirodo tik kaip gimsta vaikelis. Del lyties jau trecia daktare pasake, kad mergina, todel rodau visom babom liezuvi, kurios kudakavo aplink mane, kad bus berniukas (atseit pilvas aukstai, neateme grozio ir tt)
vyzuna parašė:
Bet kokios saunios musu dvynuku mamytesVisur skaiciau, kad dvyniai gimsta zymiai anksciau, o cia ir viena beveik isnesiojo ir kita, ziuriu, jau labai arti termi…
O tai panasiu laiku gims
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai