AinaAinute parašė:
va, zadejau ikelt pilvuka :} 22 savaites pabaiga, vakar daryta :}
Grazus pilvukas
AinaAinute parašė:
Grazus pilvukas
AinaAinute parašė:
Panasus amzius, kaip mano
jau didukas
santukas parašė:
slapimodariau ryte nieko nevalgius ir kaip gine sake pirma srovele i toleta o kita i indeli , ir buvo blogi , tada dariau po kokiu 3 h vel buvo blogi tai ir siunte i ligonine o ligoninei buvo idealus tirimai vakare
gal delto ,kad pavalgius buvau jau
![]()
o kraujospudis irgi idomiai , ryte pas gine rodo 160 - 95 po pietu 100-60 o vakare 135-80 kazkoks keistas as![]()
o va sendien kraujospudzio matuoklis man error parode nettai aukstas tai zemas nieko nesuprantu :/
Man su spaudimu panasiai, kiek kartu matuosi tiek kartu skirtingai rodys, labai sokineja.pas mane ir pulsas labai didelis
Pudre parašė:
Sveikute...man taip buvo 19 sav.,kietejo pilvukas ir jauciau spazmus gaktos srityje, zemai nugaroje, bet nepastovius..nuvykau pas savo gydytoja,apziurejo ir pagulde i ligonine, isgulejau savaite..state laselines ir vaistuku gavau...nustate, kad vaikiukas labai zemai, pradejo spausti kakleli ir bijojo, kad nepradetu atsidarineti...bet thiu thiu thiu, dabar negaliu skustis, jauciuosi gerai ir leliukas zymiai suaktyvejo, nes jis pakilo auksciau ir turi daugiau vietos duotisniu cia tik mano ivykis, nes manau tau gali buti ir kitaip, bet vis tiek geriausia pasitarti su savo gydytoju ;) sekmes...
man lygiai tas pats, gimda uzspazmuota, zemai, spaudimas tarpvietej....pagulėjau ligoninej savaite - nospos suleido, dave zoliniu tabletyciu - spascupreel. paskui cordipin, pagerėjo, gimda pakilo. Bet jei daugiau pastoviu, pavaikstau, vėl labai kietėja, vėl tas pats spaudimas
nors pilvukas nelabai didelis, bet nusipirkau dirza, siek tiek geriau. na ir aišku kuo daugiau poilsio ir maziau nervu. su pirmuoju nieko panasaus nebuvo, tai dabar kai taip vyksta tai labai neramu..
Rasiuks. parašė:
Man su spaudimu panasiai, kiek kartu matuosi tiek kartu skirtingai rodys, labai sokineja.pas mane ir pulsas labai didelis
man sake , kad gali but kad rukiau , o dabar kadandi nerukau tai delto , bet kazkaip nesamone.
Inga V parašė:
laba norejau Jusu paklausti kokie pas Jus dvynukai?ar vienoje placentoje ar ne?:)nes as ir laukiuosi dvynuku![]()
Pas mane neidentiski-atskiruose maiseliuose, turi atskiras placentas. o pas jus?
skirmiki parašė:
Panasus amzius, kaip manojau didukas
![]()
Aciu
Daug kas sako, kad pas mane jo nesimato, atrodau kaip ne nescia, bet va nusiemus paltuka ir pasimato
Dovile__ parašė:
Pas mane neidentiski-atskiruose maiseliuose, turi atskiras placentas. o pas jus?![]()
o pas mane identiski vienoje placentoj,bet atskirose maiseliose...bet gydytojai nuteike,kad galu but taip kad vieno gali nebelikt.....
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai