misdrieziuke parašė:
ar jau buvot pas gines???? as sakau gal dar pora savaiteliu palaukt, kad bent NT ryskiai rodytu![]()
As dar nebuvau ir dar mastau kad kokia pora savaiteliu geru luktersiu, nors jau noreciau ten nukeliaut
zinai smalsumas zudo
misdrieziuke parašė:
ar jau buvot pas gines???? as sakau gal dar pora savaiteliu palaukt, kad bent NT ryskiai rodytu![]()
As dar nebuvau ir dar mastau kad kokia pora savaiteliu geru luktersiu, nors jau noreciau ten nukeliaut
zinai smalsumas zudo
naujam darbe dirbu nuo vasario menesio. kai idarbino, sako tikiuosi nesi nescia
niu nea sakau ir nezadu greit but.
o dabar kaip tik visas kolektyvas tik ir sneka, kad kaip butu sunku jei vienas zmogus "iskristu". as aisku dar niekam nieko nesakau. bet seip tai labai bijau valdzios reakcijos i mano dekretines
vaida. parašė:
sveikosas pas gine jau buvau,dabar vel eisiu 16 diena
![]()
ir ka gero tau ten papasakojo? ka dare?
pradzioj liepe slapima priduoti,kad sesute nt padarytu.oi kaip prailgo tos 5 min. tada sesute pakviete ir parode testuka su dviem ryskiom juostelem. ir tada jau dare vaginalini echoskopa. parode mano mazaja demele ir gavau pirmaja foto
dabar eisiu,kad paziuretu ar sirdele plaka ir tada trauks i iskaita
Laba mielos mamos:)savaitgali suzinojau kad laukiu 2 lialiaus))kazkaip visai netiketai pasidariau nestumo testa ir parode 2 ruksneles),nes pastebejau juk mano krutine labai pasidare jautri ir kazkaip net didesne
priimkite ir mane i savo ratele,paskaiciavau man ir gimdyti sausio men
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai