Sveikos, vakar paskambino draugė ir nustebo, jog aš vairuoju ir kad kasdien su dukra lekiam prie jūros, sako - ar tu nėščia ar ne? Nu bet vyras išvykęs mėnesiui, turiu ir dukra pasirūpinti ir valgyt gaminti ir skalbti ir į lauką išvesti, o ji nori ir su paspirtuku, šaukia bėk mama šalia :DDD, na dukrai dar nei triejų metukų nėra, dar visur reikia pagalbos, negaliu gulėti, nors gydytojai prognozuoja ir ankstesnį leliuko gimimą. Aš nusiteikusi, jog viskas bus gerai. Aišku kasdien seku leliuko judesius, sunerimstu jeigu ramu, nuo ryto kažkaip mažiau judėjo tai jau sekiau, nes kai su placenta bėdos tai perspėjo gydytoja, jog sekčiau. O kiekvienos mamos savitauta kitokia, gali būti jog ir nėštumai skirtingi. Aš su pirmąja pirmus mėnesius draugavau su wc, o šįkartą visai ne. Bet su pirma man hemoglobinas buvo geras, buvau išgražėjusi, energinga, o dabar ir veidą beria ir visokių negalavimų lenda. Bet viskas taip trumpai, tuoj turėsim kleckiukus, nebus kada skaičiuot pamaudenimų, bus apie ką šokti
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus