Prisilietus_isnykstanti parašė:
Nezinau tokios. Su sunum pas Asta Judickiene buvom irgi nieko, tik labai auklet megsta.
žodžiu pasimetus esu, su tokiom eilėm irgi nesinori pas pirmą pasitaikiusią varyt, reiks turbūt atidėt pavasariui..
Prisilietus_isnykstanti parašė:
Nezinau tokios. Su sunum pas Asta Judickiene buvom irgi nieko, tik labai auklet megsta.
žodžiu pasimetus esu, su tokiom eilėm irgi nesinori pas pirmą pasitaikiusią varyt, reiks turbūt atidėt pavasariui..
dzidzia parašė:
Vakar registravau Liu pas Cerniauskaite. Bijau pameluot, bet sausiui talonu buvo nuo 2 dienos iki 31.
Sponja04 parašė:
Mes po TA ugis 74cm, svoris 10,5kg. Gavom skiepa i kojyte. Kolkas geriam dar vitamina D, kai baigsim pradesim zuvies taukus.Turim 6 dantukus ir 2 jau kalasi vir…
Smagu girdet geras naujienas
solna parašė:
Mes ir po Ta,mums jau 13 men.sveriam11,6kg,o ugis 80 cm.Turim 12 dantu ir dar 2 kalas.Beveik 3 sav.duodames su tu dantu pasekmem:sloga,naktim nemiegojimas;zirzimas,…
Vat tie dantukai po tiek daug iskarto kalasi mums irgi..gaila vaiko. Nuostabiai atrodot
Ramesniu naktelii jums
Labas rytas! Pas mus velyvasis dantuku dygimas, dar neturim nei vieno, seimos daktare nerimauti dar nepatare, atitinkamai ligom, del kuriu velai dygsta dantukai, nesergam. Aisku pati jau ir baimeje, ir paranojoj esu, nu kur tie dantys! Ir panasu,kad ruosiasi pasirodyt pagaliau. Bet sakykit, kiek gali trukti dar sitas etapas? Cia jau greit prasikals?
ausraDu parašė:
Ar yra dar mamyciu maitinanciu savo pienuku? Kaip jums sekasi suderinti mazylio valgyma normalaus maisto ir zindyma?
Diena valgo normalu maista. Mp gauna nakti ir, jei reikia, diena migdantis.
LinBu parašė:
Labas rytas! Pas mus velyvasis dantuku dygimas, dar neturim nei vieno, seimos daktare nerimauti dar nepatare, atitinkamai ligom, del kuriu velai dygsta dantukai, ne…
Etapas individualus. Buna prasikala per kelias dienas, buna ir per savaites ar menesius.
Marijuke24 parašė:
Vat tie dantukai po tiek daug iskarto kalasi mums irgi..gaila vaiko. Nuostabiai atrodot![]()
Ačiū?
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai