PiktasKeksas parašė:
Turbut vienintelis budas- nuimti sauskelneskai padarys i triusikus ir kelnytes po kokiu 3 dienu supras kas kaip ir avariju mazes
po savaites ju jau dienos me…
Aciu
O kaip nakti?
PiktasKeksas parašė:
Turbut vienintelis budas- nuimti sauskelneskai padarys i triusikus ir kelnytes po kokiu 3 dienu supras kas kaip ir avariju mazes
po savaites ju jau dienos me…
Aciu
O kaip nakti?
KristinaAl parašė:
AciuO kaip nakti?
As laukiau kol diena nebebuvo avariju, o tada nakti nuemiau pampersa
bet nakti buna avariju ir dabar dar kartais. Tai su naktiniais kantrybes turbut reikia.
KristinaAl parašė:
AciuO kaip nakti?
O nakti taip pat kaip ir diena. Be sauskelniu. Na prisiusios viena karta, antra, trecia, penkta. Na ir supras pagaliau, kad reikia prasytis 😊 o pataliukus pakeisit, dabar yra ir vienkartiniai paklotai ir neperslampantys, kokiu tik nori
bitemaja20 parašė:
Sveikos mamoskaip pas jusu vaikiukus su kalbejomu reikalai? As kazkaip del sito niekada nepergyvenau, net neuzilgo trecias gimtadienis, o mano vaikinukas labai …
Na mano su kalba visai neskuba na jau kasdiena vis daugiau nauju zodziu,bet vistiek mazai,o viska supranta kuo puikiausiai,tad labai nepergyvenu
bitemaja20 parašė:
Sveikos mamoskaip pas jusu vaikiukus su kalbejomu reikalai? As kazkaip del sito niekada nepergyvenau, net neuzilgo trecias gimtadienis, o mano vaikinukas labai …
Maniskis irgi minimaliai kalba. Dar jei kazka paprasysi pasakyt, tai isvis burnos nepravers (cia jau toks budas jo
). Siaip nuo pat kudikystes minimaliai bendrauja kalba, dar tikiu, kad genai is gimines vyru, nes daug apkritai velai kalbet pradejo. Neskubinu, bendrauju normaliai, mokomes is kasdienes kalbos.
bitemaja20 parašė:
Ne kaip. Mes nekalbam. Zinome kelis zodzius mama, papa, ais (is ledai)
ir papa baba. Pradejom rupintis, nors 2 metuku kontroles metu gydytoja sake laukti iki vasaros kol sueis 3 metukai. Jei nekalbes dvieju zodziu sakinukais tada pradesim jau ieskoti pagalbos. Sako gali buti fiziolog. bedos (su liezuvio pasaiteliu), nekalbejiams del dvieju kalbu (kalbame seimoje lietuviskai bei norvegiskai).
KristinaAl parašė:
Ne kaip. Mes nekalbam. Zinome kelis zodzius mama, papa, ais (is ledai)ir papa baba. Pradejom rupintis, nors 2 metuku kontroles metu gydytoja sake laukti iki vas…
Mes seimoje lietuviskai kalbam, kitur anglu kalba, tai gal tai kazkiek mum ir letina kalbejima. Bet irgi daktare sake laukti 3m ir kai prades eiti i darzeli ziureti kaip reikalai bus..
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai