Minuscule parašė:
Mano sūnus šiais metais pakeitė darželį. Gavome vietą arčiau namų. Tai pasikeitė viskas - auklėtojos, aplinka, grupė, vaikai. Tai irgi labai ilgisi savo grupiokų. K…
23 vaikai
Minuscule parašė:
Mano sūnus šiais metais pakeitė darželį. Gavome vietą arčiau namų. Tai pasikeitė viskas - auklėtojos, aplinka, grupė, vaikai. Tai irgi labai ilgisi savo grupiokų. K…
23 vaikai
Minuscule parašė:
Pernai buvo 15, o šiemet jau 20
Murlyn parašė:
Ar yra dar tokiu,kurios ir trecius metus neleis vaiku i darzeli?galvoju ar vaikas namie pakankamai ugdosi,ar jam idomu,kad neturi draugu ir visokios panasio…
Na, mano vaikas eina į darželį, bet aš galvoju, kad nieko blogo, jei vaikas neina į jį. Čia gal nuo vaiko priklauso ir jūsų. Galima lankyti užsiėmimus, būrelius, kur vaikas pabendrautų su kitais vaikais, pabūtų kolektyve ir pan. Taip pat kiek jūs pati su juo dirbate, ką veikiate, nes pati apie save pagalvoju ir man būtų sunku visada kažko naujo ir kūrybingo tiek sugalvoti ką veikia darželyje. Bet ne visada ir reikia vaikams tų užduočių, kartais geriau tiesiog būti kartu. Kažkur skaičiau, kad mūsų įsivaizduojama reikalinga socializacija vaikui darželyje, yra nesąmonė. Nes mes vaikus vedame į darželį, kad reikia dirbti. O dar tokio amžiaus vaikas saugiausiai jaučiasi namuose su mama. Ir tas saugumo jausmas yra žymiai pravartesnis negu bendravimas su vaikais.
Pradėjome ir mes eiti į darželį..pirmas 2 dienas labai norėjo, o dabar ne...ilgisi mamytės, broliuko, namų...vieną dieną net atsisakė valgyti, laukė kol ateisiu 🤦su miegu prastai,( nuo pirmadienio) snd truputį nusnaudė...grupėje ~ 16 vaikų ...snd tikriausiai pirma diena, kai jautėsi geriau, neverkė...džiaugiuosi, kad eina į darželį, reikia jai vaikų, bendravimo, žaidimų, aplinkos ir t.t...pasiilgstu tikrai, ir ji labai pasiilgsta❤️
paryziete parašė:
Pradėjome ir mes eiti į darželį..pirmas 2 dienas labai norėjo, o dabar ne...ilgisi mamytės, broliuko, namų...vieną dieną net atsisakė valgyti, laukė kol ateisiu 🤦su…
Paryžiete, kaip smagu, matau jūs vėl laukiatės 😍 pamenu, kad rašėte, jog komplikuoti asmeniniai santykiai buvo, džiugu, kad viskas pasitaisė 👍
Minuscule parašė:
Paryžiete, kaip smagu, matau jūs vėl laukiatės 😍 pamenu, kad rašėte, jog komplikuoti asmeniniai santykiai buvo, džiugu, kad viskas pasitaisė 👍
Ir aš apie tai pagalvojau, kaip smagu!!! Sveikinu! 🙂
paryziete parašė:
Pradėjome ir mes eiti į darželį..pirmas 2 dienas labai norėjo, o dabar ne...ilgisi mamytės, broliuko, namų...vieną dieną net atsisakė valgyti, laukė kol ateisiu 🤦su…
Sveikinu! ♡
Minuscule parašė:
Pas mus kaip ir daugelio irgi perėjo į viresnią grupę tai ten 19vaikų. Jaudinausi ar nebus streso, vistik grupė keitėsi, auklytės. Bet viskas gerai. Jis patenkintas daržiuke, kiekvieną dieną pasakoja ir rodo ką lipdė, piešė ir pan.
O mūsų adaptacija visai kitokia, nei įsivaizdavau. Turėjau adaptuoti aš, bet susirgau, tai perimė tėtis. Tai nežinau, ar dėl tėčio ar kaip, bet kol kas eina į daržiuką smagiai, džiaugiasi, kad eis kitą dieną. Kol kas jokių ašarėlių. Tik pradžiai pirštukas 5 s. į burną eina, bet paskui ir to nelieka. Na žiūrėsim kaip toliau. O būna iki pietų miegelio, paskui pasiima močiutė. Tiesa, pirmas 2 sav. tai vakarais namie labai išdykaudavo, neklausydavo ir šiaip prie manęs labiau prilipusi. Tai aš tokį elgesį surišau su adaptaciją prie darželio.
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai