2018.11.08 10:21 (prieš 7 m.)
Sveikos, pradėjau dairytis mažiukui pagalvėlės, nes iki dabar dar be jos miegojo. Nuo gausos pasimečiau, net neįsivaizduoju iš ko rinktis. Kokias jūs turit, rekomenduotumėt?
ta proga perskaičiau temą mėnesį atgal, tai keli komentarai
MMR skiepas maniškiui praėjo lengvai, jokių reakcijų pfu pfu pfu. Aš jo ir bijojau, nors kodėl nežinau, tiesiog VISI jo bijo
bet fb yra labai gera tema skiepų propoguotojos, ten vaikų gydytojos labai kantriai ir aiškiai viską paaiškina ir visus baisumus išsklaido
su pavydu skaičiau apie pačius užmiegančius vaikus ir nepiktai džiaugiausi, kad ne aš vienintelė vargstu su migdymu. Maniškis užmiega tik su papuliu
tiek pietinio miego, tiek naktinio. O naktį kelias milijoną kartų ir dažniausiai ir užmiega tik papulį gavęs. Jis pas mane aktyvistas, jo niekaip nepaguldysi, pasakėlių nepaskaitysi, nes jam neįdomu, kantrybės neturi
aišku dalis ir mano kaltės, aš ir neturiu valios sėdėt valandą ar daugiau ir žiūrėt kaip jis rėkią lovoj kol iš nuovargio nukris ir užmigs
migdydama ir maitindama aš paprastai telefone ar plančetėje skaitau knyga, tai čia tokie pora pusalandžių per dieną mano malonumui gaunasi ir man sunku juos iškeist į vaiko klykimą
bet kažką daryt reiks... nes apie antrą galvojam, bet aš tokių tempu nepaveši, man iki antro reik išsimiegot