Judita.Zv parašė:
Matau kad Vilniuje jus. pas kokia gine lankotes? Kurioj poliklinikoj?
Antakalnio poliklinika. Bartaskiene. Antra echo kovo 2 dare. Beveik pries 3 men.
Va antakalnio poliklinikos info. Tik 2 priklauso.

Judita.Zv parašė:
Matau kad Vilniuje jus. pas kokia gine lankotes? Kurioj poliklinikoj?
Antakalnio poliklinika. Bartaskiene. Antra echo kovo 2 dare. Beveik pries 3 men.

@Nestuke@ parašė:
Manes viena is birzelio menesio mamuku klause ar pries nestuma netycia nebuvau is konc lagerio pabegusi ???
Nu blemba tikrai???? kiek jūs svėrėt prieš nėštumą ir kaip tada atrodėt????
Labai grazus banginis
as einu kaune, i privacia poliklinika, kurion ir pries nestuma lankiausi. Jokiu prilemj tfu tfu nera, bet man skanus daro kas menesi, t.y. kiekviena karta kai ateinu. Nzn kodel, neklausiau, bet man taip ramiau. O su pirmu ejau i centro poliklinika, tai nesadavau daktarei kavos, tai padarydavo
atsi esei kavos- skanas yra, neatsinesei- nera
Anna Maria parašė:
Na man Vln privacioj sake nepriklauso ten jokie skanai, apart paskutiniojo 20sav. As paprotestavau, tai sugalvojo kad irasys jog itariamas letesnis vystymasis ir ta…
Na Vilniuje yra daug privačių klinikų. Jeigu vienoje tariamai nepriklauso, tai keisčiau kliniką. Man kiekvieną kartą daro, todėl ir einu privačiai ir už tai moku pinigus.
kris908 parašė:
Matyt gal kiekviena poliklinika turi savo politika. As einu i centro poliklinika pas Cyriene, tai man skyre echo
Aleksandra29 parašė:
Kokia mažytėviskas bus gerai, net nepastebėsite kaip užaugs mažoji Aleksandra
Linkiu kuo didžiausios sėkmės ir sveikatos
![]()
Svarbiausia, kad rastum dydį parduotuvėj??? Nes dabar mano didžiausia baimė, kad nuėjus į normalią pardę ir paėmus didžiausią dydį - netilptum į jį??? Nes dabar tik didžiausią galimą ir imu, aišku dažnai maišas būna, tas guodžia šiek tiek?
sandaliuke parašė:
Svarbiausia, kad rastum dydį parduotuvėj??? Nes dabar mano didžiausia baimė, kad nuėjus į normalią pardę ir paėmus didžiausią dydį - netilptum į jį??? Nes dabar tik…
Gerai, kad as pati pasisiunu kazkoki drabuzi ir nereikia eit i parduotuve, tai dydzio nezinau
Judita.Zv parašė:
Matyt gal kiekviena poliklinika turi savo politika. As einu i centro poliklinika pas Cyriene, tai man skyre echo
Aš irgi centro poliklinikoj jau 3 echo turėjau, ėjau apie 30sav paskutiniam, man viską šiek tiek anksčiau daro? Nors ir šiaip pati ginekologė beroc 2 kartus darė echo vidinį ir net be kavų!?? Aš labai prieš visus tuos kyšius, nebent tikrai labai dėkinga jautiesi ir tada jau po visko atsidėkoji?
sandaliuke parašė:
Aš irgi centro poliklinikoj jau 3 echo turėjau, ėjau apie 30sav paskutiniam, man viską šiek tiek anksčiau daro?
Man echo, kuri ryt eisiu jau senokai paskyre. Tai reikia eilej laukti pas Sapon. ji gerai echoskopuoja
. Pas kokia gydytoja lankotes? Kuriam filiale?
Aleksandra29 parašė:
Kokia mažytėviskas bus gerai, net nepastebėsite kaip užaugs mažoji Aleksandra
Linkiu kuo didžiausios sėkmės ir sveikatos
![]()
Cia as new yorkeryje uz 8 eur nusipirkau :DD matavausi dar viena suknele, bet ten tokoa iskirpte buvo, kad net pries save susinepatoginau
O dydis 38 - tempiasi sita suknele :)))
Dar maximoje per ispardavimus nusipirkau uz 7 eur M dydi - 
Rytoj maximoje ispardavimai, tai ieskosiu sitos skneles mazesnio dydzio, nes labai jau patiko...
Norisi tu graziu drabuziu...... bet jau gimdyti greitai, gaila leisti daug pinigu :)))) tai man sukneles uz 7-8 eur taspats!!!
sandaliuke parašė:
Nu blemba tikrai???? kiek jūs svėrėt prieš nėštumą ir kaip tada atrodėt????
As sau atrodziau norm... tiesiog nesportavau, raumenu mases naturejau ir sveriau 52 kg
ugis 173cm... tai as atrodziau sau stambesne negu skaiciai ant svarstykliu
O vyras man pareiske kad dabar jam patinku labiau, nes atseit dabar suprato, kad buvau jam per liesa ???
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai