Balloon parašė:
Zinoma gali. Kai kurie vaikai pirmuosius dantukus jau turi 4men![]()
Mani vyresnelei pirmasis isdygo 2men ir 3sav.
taip kad gali buti.
Balloon parašė:
Zinoma gali. Kai kurie vaikai pirmuosius dantukus jau turi 4men![]()
Mani vyresnelei pirmasis isdygo 2men ir 3sav.
taip kad gali buti.
Aleksandra29 parašė:
Gal pas Lankutį Santariškėse lankotės?
Ne, pas kazkokia vaiku kardiologe. Ten suaugusiuju poliklinikoj, 4 aukste, igimtu sirdies ydu kabinete. Mes Kaune klinikose ejo, paskui issiunte i santarus. Si karta panele nesidraske per alziura tai galejo atydziai apziuret. Be to turiu drauge kardiologe tai ji dar man pakomentuoja atsakymus, nes tos gydytojos kartais neaiskiai kalba ir nera linkusios normaliai paaiskint.
SimaB parašė:
Ne, pas kazkokia vaiku kardiologe. Ten suaugusiuju poliklinikoj, 4 aukste, igimtu sirdies ydu kabinete. Mes Kaune klinikose ejo, paskui issiunte i santarus. Si kart…
Lankutis irgi yra vaikų kardiologas. Mes irgi lankomės įgimtų širdies kabinete, bet jis yra trečiame aukšte. O ta kardiologė tokia vyresnio amžiaus, šviesiais, trumpais plaukais?
Aleksandra29 parašė:
Kiek dabar sveriate? ☺️
83kg. Dar man 23 kg reikia numesti. Vat ir paaugau per si nestuma. Po savaite po 800g numetu tai iki sausio tureciau.
As11111 parašė:
83kg. Dar man 23 kg reikia numesti. Vat ir paaugau per si nestuma. Po savaite po 800g numetu tai iki sausio tureciau.
Numesite
o po gimdymo nenukrito kg? ☺️
Aleksandra29 parašė:
Numesiteo po gimdymo nenukrito kg? ☺️
Nukrito bet nedaug. As su 100kg vaziavau gimdyti. Numesiu jo tik baltas pavidas toks mamytems kur po keliu sav jau gerai atrodo. As t25 darau ziauriai gerai veikia
aisku mityba taip pat reikia visa keist
Belluchia parašė:
O ar yra kuriai taip, kad svoris nejuda iš vietos? Jau pusantro mėnesio nei daugiau nei mažiau, svarstyklės tą patį rodo nors tu ką. Valgau iprastai, nepasakyciau k…
Vat kol sporto nebus tai nejudes! 'Man ir taip pat. Kitoms svoris krenta labai gerai Kai maitina bet pvz man tai niekas nekrenta o maitinu kas 1 val:). Man ir laiko nera visai bet t25 uztrunka 25 min tai stengiuosi rasti tam laiko tai krenta man.
As11111 parašė:
Nukrito bet nedaug. As su 100kg vaziavau gimdyti. Numesiu jo tik baltas pavidas toks mamytems kur po keliu sav jau gerai atrodo. As t25 darau ziauriai gerai veikia:…
Tai nemažai nukrito. Bet tai kiek per nėštumą priaugote? Nes man atrodo rašėte, kad iki nėštumo buvo 55 kg. Kas yra tas "t25"?
As11111 parašė:
Vat kol sporto nebus tai nejudes! 'Man ir taip pat. Kitoms svoris krenta labai gerai Kai maitina bet pvz man tai niekas nekrenta o maitinu kas 1 val:). Man ir laiko…
Tai ne kas tada... Sportui ne tik laiko bet ir jėgų reikia...o aš kaip lapas iškrentu nuo nuovargio jei tik laisva minutė pasitaiko... Na liūdna tada ???
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai