As11111 parašė:
Mamukai kurios naudojate Gripe water! Dudoate tik viena karta per diena??
as duodu 2 kartus
As11111 parašė:
Mamukai kurios naudojate Gripe water! Dudoate tik viena karta per diena??
as duodu 2 kartus
Judita.Zv parašė:
as duodu 2 kartus
Po 5 ml? Kaip jums padeda jis?
As11111 parašė:
Po 5 ml? Kaip jums padeda jis?
na sako jis pradeda veikt tik po savaites. As duodu po 3ml . Bet lyg ir geriau nuo jo.
kris908 parašė:
Visi su slogom ziuriu. Mum jau savaite laiko nepraeina.. kazi sunerimt? Juk sako per savaite praeit turi. Bet ir didziajai vis dar nepraeina..
Mes sirgom beveik 2 savaites sloga.. Dickei praejo per savaite, o va mazike beveik 2 kamavosi. Manau jei nekosti, nesigirdi uzesio kvepuojant krutinei, temp nekyla. Tai manyciau buk rami
Judita.Zv parašė:
baisiausia yra nakti, nes vaikas pradeti dusti gali. O gydymas tai inhaliacijos, sirupas sinupret arba hedeli, nosytes valymas. Ir jei auksta tempe jos musimas.…
Kai vaikams būdavo laringitas, tai dar drekindavau kambarius su spec.drekintuvu ir vonioj daug garo nuo karšto vandens pridarydavau. Drėgmės gerklei, kai laringitas yra, reikia.
kris908 parašė:
Kas cia su tuo skaiciu 6.ir man like apie 6. Nu gal dabar jau biski maziau nei 6
![]()
Man du likę, bet aš juos pieno fabrikui nurašau
auksellis parašė:
Sloga laikos nuo 7-14 dienų, mes ižgerėm vieną buteliuką biogaia gerujų bakterijų, šiandien galvoju gal vėl nupirkt ir duot?kokių dar yra geruju bakterijų kūdik…
Gefilus giria
Judita.Zv parašė:
na sako jis pradeda veikt tik po savaites. As duodu po 3ml . Bet lyg ir geriau nuo jo.
Su sauksteliu duodate ane?
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai