Mira. parašė:
Tiesiai į burnytę su švirkštuku duodavauvisai noriai sugerdavo
Ačiū
Mira. parašė:
Tiesiai į burnytę su švirkštuku duodavauvisai noriai sugerdavo
Ačiū
fica parašė:
Kaip tik kalbėjome apie užklojomus ir nIsispardymus, tai nupirkau pabandymui miegmaišį, kuris turi kojų landas. Vaikui netrukdo nei verstis nei vaikščioti, tai žino…
O mes kaip nekeista pradejom miegot uzsiklojusios. Net uzmiega uzklota ir dar kaldra. Namie 18,5 silumos, tai gal jau salta
Zinoma buna nusispardo, bet nakti uzkloju per nauja ir miega ramiausiai.
axiuke parašė:
O mes kaip nekeista pradejom miegot uzsiklojusios. Net uzmiega uzklota ir dar kaldra. Namie 18,5 silumos, tai gal jau saltaZinoma buna nusispardo, bet nakti uzk…
Pas mus problema ta, kad jis ne tik nusispardo, bet ir po to per kaldrytę negali laisvai judėti, neapsiverčia, pabunda ir pyksta, tai miegmaišis ne tik šilumos prasme gerai, bet ir tai, kad nevaržo judesių
fica parašė:
Kaip tik kalbėjome apie užklojomus ir nIsispardymus, tai nupirkau pabandymui miegmaišį, kuris turi kojų landas. Vaikui netrukdo nei verstis nei vaikščioti, tai žino…
Koks fainas !! Mano merginai reiketu tokio paieskoti,mazesne miegojo uzdarame gana ilgai,bet jau kai vaikscioja,tas uzdaras atrodo visai nepatogiai
Gileda parašė:
Koks fainas !! Mano merginai reiketu tokio paieskoti,mazesne miegojo uzdarame gana ilgai,bet jau kai vaikscioja,tas uzdaras atrodo visai nepatogiai![]()
Man iki vasaros taip pat buvo išsigelbėjimas uždaras miegmaišis, bet vasarą nenaudojom ir atšalus orams buvo galvos skausmas, tai dabar labai džiaigiuosi šitą atradus
Pasižiūrėjau etiketę, tai pasirodo uk galima įsigyti, gal pagelbės kažkam
https://www.slumbersac.co.uk/all-year-round-baby-sleeping-bags/
Gileda parašė:
Koks fainas !! Mano merginai reiketu tokio paieskoti,mazesne miegojo uzdarame gana ilgai,bet jau kai vaikscioja,tas uzdaras atrodo visai nepatogiai![]()
Maniskis maziukas irgi jame miegojo, bet isaugo vis ieskojau didesnio, nes turiu dar viena is H&M, bet jis labai didelis pokolkas. Tai radau Lidle, miega gerai, ir atsistoja ir migruoja po visa lova be problemu. Ir man ramiau kad nesusals.
Sveikos, nusprendeme jau ziuretis kelione birzeliui i turkija. Niekad nesame joke buve, visad skeptiskai i ja ziurejome, bert su vaiku nusprendem pabandyt. Klausimas kas joje buvote, patarkite kur geriau vaziuoti i koki miesta? Ir gal koki gaina viesbuti kad butu veiklos su 2 metuku vaiku
Ievukassss parašė:
Sveikos, nusprendeme jau ziuretis kelione birzeliui i turkija. Niekad nesame joke buve, visad skeptiskai i ja ziurejome, bert su vaiku nusprendem pabandyt. Klausima…
Siūlau važiuoti į Beleką, nes atskridus į Turkiją nereikės ilgai važiuoti autobusu. Pvz., iki Badrumo dar 3 val autobusu, su vaiku nelabai patogu. O Belekas 35 min kelio. O viešbutį padės išsirinkti konsultantas atsižvelgiant į jūsų lūkesčius ir biudžetą.
Labas mamytės! Seniai ir aš čia neberašiau, tad pasipasakosiu kaip mes laikomės
dabar esame apie 88cm ir 12kg, mes jau nuo 11mėn po vieną pietų miegą 1,5-3val miegam, kažkaip be vargo pats perėjo, bet jau kokį mėnesį kalasi krūminiai, tai būdavo naktų, kad atsikelia vaikas ir 3-4val turi pilna programa užiminėti. Tai poto susijaukdavo visa dienos eiga, poto vėl keletą dienų atstatinėji ir vėl naktį prabunda. Su vyru raminame save, kad toks etapas.. Šiaip maniškis po pietų miego 6-8val nemiega, tai pavalgom ir einam kasdien į miesto parką, o vėliau namie užiminėjame. Stengiamės tikrai aktyviai leisti laiką drauge, nuolat judame, važinėjame, keliaujame, mokomės ir pan. Vaikštome jau nuo 10mėn, kasdien tikrai kelis kilometrus išvaikščiojam ir išbėgiojam lauke, tik jau vaikščiojimas nebe taip jį vargina, tad visokiais laiptais laipiojam, ant suoliukų užsiropščiam ir pan
dar mokomės šokinėti ant batuto. Pirma bijojo, o dabar pats eina
tiesą pasakius, jau namie visi kampai išnagrinėti pas mus, visos dėžutės, spintelės, viskas. Jau imu pergyventi, kuo užsiimsime žiemą, kai nebus parko.
taip pat jau mąstau apie mp nutraukimą. Vis paskaitinėju čia jūsų istorijas. Aš įsivaizdavau, kad reiks pm pirkti ir su juo iki kol vaikui 2 metukai sueis jį maitinti, bet matau daugelis tiesiog vandens pasiūlote naktį? Ar galima ir mp ir pm nebeduoti? Gal tada geresnis apetitas normaliam maistui bus?
ai ir kitą savaitę vykstame atostogų į Lietuvą, norėsiu užlėkti į knygyną, gal galėtumėte parekomenduoti kokių gerų knygų apie vaikų auklėjimą? Ir paskutinis mano klausimas- mamos, gal turite kokių stebuklingų gudrybių kaip vaiką pripratinti valytis dantis? Maniškis nenori ir viskas. Niekaip šepetuko į burnytę nenori įsidėti, iškart pyksta

6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai