lejiuka parašė:
Na reiks admin parasyt kad secret padarytu
Butu saunu, nes na nezinau kaip kitos, bet kol laukiuos nelabai noriu kad FB galetu atsekti kur kokioj grupej esu.
Nors kam as ten rupiu 🤣🤣
lejiuka parašė:
Na reiks admin parasyt kad secret padarytu
Butu saunu, nes na nezinau kaip kitos, bet kol laukiuos nelabai noriu kad FB galetu atsekti kur kokioj grupej esu.
Nors kam as ten rupiu 🤣🤣
ašša parašė:
Musu grupe galina rast bet kas joje rasome negalima skaityti
lejiuka parašė:
Musu grupe galina rast bet kas joje rasome negalima skaityti
man užtenka, kad rastų jog tokioje grupėje esu
Niekis, apsieisiu vadinas kolkas be šios grupės
LadyNR parašė:
Merginos o kaip jums su myliukais? Nesikalbėjau su gydytoju ar nerizikinga o vyras jau pakankamai ilgai laukė 😁😁
Pas mus irgi ilgai nebuvo nes abu bijojom🙈 bet pameginom i liuks😁😁 jeigu nieko neskauda gerai jauciates tai dar dziaukites kol pajegiat😁
Xmamux parašė:
labas. ar cia yra klaipedieciu??![]()
Labas, buvau visiškai pasyvi šio forumo stebėtoja, bet neatsilaikiau - smalsu kokie įspūdžiai laukiantis dvynukų ir gyvenant Klaipėdoje
Mums šiandien lygiai 32 savaitės, laukiuosi 2 visiškai savarankiškų vyrukų.
o ! valio!:))
yra gyvu..
as siuo metu kauno klinikose, del rizikingo gimdos kaklelio ilgio-5mm. guliu jau menuo cia. ir pradejau galvoti gal tikrai kajp sako profesorius galeciau ir klp gimdyti (nes sako kad nuo 34 sav. ir klp viskas gerai viska turi) man snd 32+5d plauciukus brandino praeita sav. nes spazmavo gimda.. buvo poto dar keli kartai-tai dave spazmus stabdancia tablete.. mano dvyniai irgi ne identiski, porele
o jus klp gindysit? kokioj padetyje dvynukai?
Dėl kaklelio, tai man jo per tiek laiko net nėra matavę (gal ir nebuvo jokio poreikio - jokiu spazmavimų, jokių skausmų), bet apie tai stengiuosi mažiausiai galvoti
Visą nėštumą prižiūrėjo gyd. Grušienė ir nuteikė, kad nesant nesklandumų tikrai galima drąsiai nuo 34 sav. gimdyti Klp. O dabar po paskutinių 2 echo Kalipėdos gimdymo namų skyrių vedėjai Šatkus su Navardauskiene siunčia taip pat į Kauną dėl sparčiai besiskiriančių mažylių svorių - 1350 ir 1900 g. Pirmasis įsiatisęs galvyte žemyn, antrasis skersai po apačia - patys stebėjosi
matyt pačiai gimdyti jau neteks
Iki tol tikrai buvau apsisprendusi gimdyti savam krašte
Kokie Jūsų mažylių svoriai? Ar su lyg 34 sav. ir paleist, jei sugalvotumėte gimdyti Klaipėdoje?
Medooziukas parašė:
Dėl kaklelio, tai man jo per tiek laiko net nėra matavę (gal ir nebuvo jokio poreikio - jokiu spazmavimų, jokių skausmų), bet apie tai stengiuosi mažiausiai galvoti…
planuoju kol kas kas grysiu... svoriukus tai praeita sav. matavo-mergina zemyn galva 2kg buvo o vaikinukas skersas virs bambos 1.8kg. cia 32 sav. proga ziurejo.. viskas lyg ir norma pas juos...
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai