Dvynukai-mergytės parašė:
Mano taip pat. Neverta matyt net dėti jos, nes bus nuspirta..
Jei jau turite, galite pabandyti
Mano taip pat. Neverta matyt net dėti jos, nes bus nuspirta..
Jei jau turite, galite pabandyti
Mamytės ar miega Jūsų vaikučiai jau ant pagalvių? Ar dar neguldot? Turiu tokias plonas komplekte buvo prie kaldros.
Guldom. Pradėjau guldyt dėl slogos, tai dabar be jos jau ir nebeįsivaizduoju migdymo. Kaip viena narė rašė, irgi pasakom gulk ant pagalvės ir jau žino, kad eisim miegoti, tai tas migdymas lengvesnis, o ir naktinių kelionių po lovytę sumažėjo pradėjus naudoti ją. Naudojam irgi neaukštą prie vaikiškos patalynes buvusią pagalvę 🙂
Pasidalinkit dievotvarkėm vaikučių, kurie nevalgo mp, ar pm. Su preliminariais patiekalais, nes man kažkaip gaunas, kad aš visą dieną prie puodų stypsau🤦🏻♀️ Gal kokiu patarimų turit, gal pirktines košeles duodat kad sumažint gamybos. Ir dar klausimas, ką darote jei prieš miegą vaikas nevalgo pietų, pvz nebevalgo makaronų, nors anksčiau tai buvo nr.1 patiekalas, ar tada ieškot kuo čia užkimšt skranduką, ar turėk bėdą, eisi alkanas miegot?
soupyte parašė:
Pasidalinkit dievotvarkėm vaikučių, kurie nevalgo mp, ar pm. Su preliminariais patiekalais, nes man kažkaip gaunas, kad aš visą dieną prie puodų stypsau🤦🏻♀️ Gal …
Vaikas valgo tai, ka valgom mes. As tikrai neturiu laiko gamint atskirai patiekalu.
Faktas, kad maistas buna be astresniu prieskoniu, maziau visokiu pusfabrikaciu ir pan.
Maniskis irgi buna kazko nevalgo - nedarau problemos, leidziu toliau dukt, o po valandos vel pasiulau ta pati.
Vaikas, kaip ir suauges turi visokiu dienu - siandien gal labiau nusiduko ir isvalge viska, ryt gal tik paknaisios lekste be nuotaikos ir pan.
soupyte parašė:
Pasidalinkit dievotvarkėm vaikučių, kurie nevalgo mp, ar pm. Su preliminariais patiekalais, nes man kažkaip gaunas, kad aš visą dieną prie puodų stypsau🤦🏻♀️ Gal …
Mes irgi specialiai negaminam. Gal kartais isverdu papildomao ryziu ar makaronu prie to ka duodu, tada tiksliai zinau, kad bent kazka suvalgys. Jei nevalgo kas duota greiciausiai nealkana ir negaminu papildomai, pasiulau jogurto, ar uogu, jei nori..
Maniske dienotvarke:
6h00-6h30 kelias pm is karto
8h00-8h30 pusryciai
9h30-10h30 miegas
11h uzkandis nemazas
13h00-13h30 pietus
14h30-16h00 miegas
16h30 uzkandis
18h30-19h30 vakariene
21h miegas
Dazniausiai pasiruosiu maista per miegus, o jei nespeju, tai kartu gaminam. Ne visada su noru..
veduokle8 parašė:
Kaip jūsų vaikučiai reaguoja į mob tel? Nu mano pupa , tai griebia iš rankų man tel ir viskas, negaliu niekam nei skambinti , nei SMS rašyti, rekia tik pamačiusi te…
Maniskis irgi praso, buna rekia, ozius rodo, bet neduodam i rankas. Telefonas yra ne zaislas.
Lygiai taip pat siekia laptopo, TV, plansetes, kondicionieriaus pultelio-logiska, kad aki traukia viskas, kas zybsi, skleidzia garsa ir pan.
As turiu labai prasta pavyzdi artimoje aplinkoje , kai vaikas priklausomas nuo ismaniuju irenginiu. Mes su vyru siuo klausimu griezti - pareks ir praeis, bet i rankas negaus.
veduokle8 parašė:
Kaip jūsų vaikučiai reaguoja į mob tel? Nu mano pupa , tai griebia iš rankų man tel ir viskas, negaliu niekam nei skambinti , nei SMS rašyti, rekia tik pamačiusi te…
Išjungiu ir duodu. Pavarto, bet kai juodas ekranas greitai padeda į šalį. Pultelius duodam pamaigyti, tv pakol kas nesugeba įjungti. Bet šviesą su pulteliu pajunginėja, visai smagu 🙂
Labutis mamytes,
Nezinau ar cia man tik taip atrodo ar ir jums kas panasaus.
Mano berniukas atrodo kad kartais uztenka viena karta susukti vardu ir sureguos iskart o kartais net po 5 kartu net neatsisuka kaip tipo negirdziu neidomu. Cia normalu gal nezinau.
Ir zaidimuose greit nusibosta jei dar skaiciukai ar mokinimai tai visai neilgai sudeliot surinkt. Na masinytes tik i trasa eina
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai