Mettija parašė:
Tfu tfu tfu dantukus leidzia valyt, nagai ausys kazkas tokio😁
Pas mus tik ausis duodasi... nagai išvis kažkoks kosmosas, ypač kojų. Bijo jis tų žirklučių kaip velnio
Mettija parašė:
Tfu tfu tfu dantukus leidzia valyt, nagai ausys kazkas tokio😁
Pas mus tik ausis duodasi... nagai išvis kažkoks kosmosas, ypač kojų. Bijo jis tų žirklučių kaip velnio
Vartotoja parašė:
Mano pana pradejo ryt nekramcius, siandien atsiziaugciojo atgal ka nurijo🤦♀️ Niekam taip ner buve, ka cia kazi daryt?
Gal per daug nuryjo🤔 pas mus kartais taip buna, kai kisa kisa kaip tas hamiakas ir tada bando nuryt na ir tada atryja atgal🤦♀️
Vartotoja parašė:
Mano pana pradejo ryt nekramcius, siandien atsiziaugciojo atgal ka nurijo🤦♀️ Niekam taip ner buve, ka cia kazi daryt?
Gal tiesiog eksperimentuoja..., tie mažiai visko prigalvoja, stebėkit
Mettija parašė:
Gal per daug nuryjo🤔 pas mus kartais taip buna, kai kisa kisa kaip tas hamiakas ir tada bando nuryt na ir tada atryja atgal🤦♀️
Jo grynai atrijo toks jausmas🤦♀️
Agnietė parašė:
Gal tiesiog eksperimentuoja..., tie mažiai visko prigalvoja, stebėkit![]()
Jo aisku stebiu. Bet jau taip graziai kramte, cia pora dienu pastebiu kiausa ir apelsina nekramtydama sugalvoja ryt🤦♀️
Ketrin parašė:
Kokius įrankius naudojate? Maniškis pats nevalgo, galvoju gal nupirkti Į can
![]()
Mes įsigyjome Doddl įrankius, tai pirmą kartą daviau, toks jausmas buvo, jog jis visada žinojo kaip naudotis su įrankiais, aišku pasemti, ar įsmeigti maisto dar nemoka, nes jei rodau, tada žaidžia, bet jei įsmeigiu ir oaduodu, tai pats traukia gražiai link burnytes😊👌
rutoskinas parašė:
Marcus&marcus drambliukus turim tai valgo maze su jais 🙂 labiau su sakute aisku patinka
O kur pirkote?
Ketrin parašė:
O kur pirkote?
FB Zuikuciu krautuvele 🙂
Ketrin parašė:
O kur pirkote?
Marcus&marcus darirdar.lt irgi esu mačiusi
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai