simi007 parašė:
Ir as noreciau, aciu![]()
Omg. Stiprybės
simi007 parašė:
Ir as noreciau, aciu![]()
Omg. Stiprybės
simi007 parašė:
Aciu, merginos, baisiausia jau praeity, tikiuosi![]()
Paskui bus vis geriau ir geriau, jei jau pasiryzot, tai buvo tikrai prastai... pasipasakokit,kas nutiko, jei norisi, mes visada isklausysim☺️
Gaja parašė:
Paskui bus vis geriau ir geriau, jei jau pasiryzot, tai buvo tikrai prastai... pasipasakokit,kas nutiko, jei norisi, mes visada isklausysim☺️
Smurtaujantis psichologiskai, fiziskai, emociskai, ekonomiskai....
Kai pakeke ranka, nekvieciau policijos, buvo jo gaila.
Dabar gaila saves ir vaiko, irodyt sunku, o mane megina visaip kaip sumenkint. Jam nesigauna, todel pyksta dar labiau ir dar labiau iesko, kaip mane sunaikint, kad palikau ji ir isdrisau artimiesiems papasakot kas vyko musu namuose, kol su juo gyvenom.
Merginos, niekada negailekit smurtautojo. Nes jo agresija auga ir transformuojasi i visas imanomas formas
simi007 parašė:
Tai čia faktas. Po pirmo rankos pakėlimo jau reikia sakyt ate. Koks dar gailestis. Svarbu dabar padarėt tą žingsnį 👍
simi007 parašė:
Šaunuolė, kad esate tokia drąsi ir pastovite už save ir vaikutį. Niekas neturi teisės taip elgtis. Atsiradus vaikams vyrams atrodo, kur ta moteris dings. Nė velnio, žaviuosi jumis, kad nesigailite, neverta....
simi007 parašė:
Skyrybos su smutautiju visada ypac bjaurios, bet labai gerai, kad tai padarete!!! O turejot įrodymu pasitinkusi? Pafilmavus ar pan? Labai padetu
Upė9 parašė:
Šaunuolė, kad esate tokia drąsi ir pastovite už save ir vaikutį. Niekas neturi teisės taip elgtis. Atsiradus vaikams vyrams atrodo, kur ta moteris dings. Nė velnio,…
As supratau, kad jeigu jo nepaliksiu, nei as, nei mano dukryte niekada neiseisime is psichologo kabineto.
Mano vaikas nusipelne grazios vaikystes.
Ne psichopato tevo, kuris musa mama jos akivaizdoj, kuris ja skriaudzia o poto isistates kiaules akis sako - tu pati kalta, o vaikas pats pirstus prisispsude, nors maciau kaip perbslusiom akim ziuredamas i niekur jos pirstukus spaude prie spinteles pavirsiaus. Dabar visiem aiskiba, kad ji pati juos prisivere. Jis yra patologinis melagis. Niekada neprisiemes atsakomybes uz savo veiksmus ar zodzius. Visi kalti, tik ne jis. Su tokiais susidurti yra baisiausia. Meluojantis, manipuliuojantis, patologinis melagis, narcizas ir egocentrikas.
Po 7iu seansu pas psichologe buvau pastatyya ant koju. Todel tvirtai zinau,kad negalejo buti nieko gero is musu seimos.
Jis megino mane susigrazibti, o kai atsisakiau, parase, kad be jo manes laukia skurdus gyvenimas, ir kad toliau vilkesiu nuskurusius rubus, gerisusiu atveju koki alkoholika susirasiu, o del jo rinkoj moterys draskosi....
Parasiau,kad mano e paste simtai saskaitu fskturu,kur as jam rubus pirkusi, tai tas giesmeles apie tai kad mane islaike,tegu sau pasilieka, tai supyko, parase, kad smurtauju psichologiskai pries ji.
Tikiu karma, ir kad viena diena jam uz viska atsirugs.
simi007 parašė:
As supratau, kad jeigu jo nepaliksiu, nei as, nei mano dukryte niekada neiseisime is psichologo kabineto.
Labai gaila, kad tiek jums abiems tenka išgyventi. Labia drąsinu už tokį žingsnį ir sprendimą. Sėkmės ir stiprybės. Tegup jis pasiunta su savo rinkoje laukiančiomis moterimis. Jau geriau skurdžiau rengtis, bet būti laimingai
simi007 parašė:
O siaube, koks nenormalus! Net kraujas verda skaitant! Sveikinu žengus gerą žingsnį normalaus gyvenimo link ❤️O jums jau draugaujant prieš vestuves nebuvo kokių ženklų? Ar kas čia jam atsitiko?
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai