[email protected] parašė:
mes pirkom drakoniuku basutes 24 dydi, tai grazinsiu, nes dideles stipriai, del plocio tai atrodo normaliai, bet mano vaiko peda ne siaura. Vaiko pedos ilgis 13.1 c…
mum su tokia peda 23 d tinka
[email protected] parašė:
mes pirkom drakoniuku basutes 24 dydi, tai grazinsiu, nes dideles stipriai, del plocio tai atrodo normaliai, bet mano vaiko peda ne siaura. Vaiko pedos ilgis 13.1 c…
mum su tokia peda 23 d tinka
M and R parašė:
Gal galit parodyt kokį modelį išsirinkot?
hailiee parašė:
tokia![]()
As pakomentyosiu del kepses. Praeitai vasarai buvom pirke grynai tokio tipo is sternaler , tai superine buvo. Kazkaip mes ja dar per akcijas nupirkom tia ir nebrangiai, gal 10 eu mokejom
SG123 parašė:
As pakomentyosiu del kepses. Praeitai vasarai buvom pirke grynai tokio tipo is sternaler , tai superine buvo. Kazkaip mes ja dar per akcijas nupirkom tia ir nebrang…
nu atrodo, kad gera bus
kaklas uzdaras, snapukas ilgas. buvo ir dbr su akcijom po 14 eur., berods.sakiau, gal dar kokia is tu akcijiniu reiks priciupt pasikeistimui
HappyDays parašė:
Sveikos, vaikas trankosi kakta i langa 🤦♀️ Ka daryt?
Mūsų pana irgi kartais taip sugalvoja. Į veidrodį ar į langą. 😃 Nu tai nieko nedarau, tegu pajaučia skausmą ir išmoksta, kad taip daryti negerai... 😃
Vargstam ir mes su batų dydžiais. Vaiko koja 13 cm, užsakiau biomecanicsus 23d su 13,5 vidpadžiu. Su basutėm kaip ir ok, bet kedukai toks jausmas, kad tik tik.. 24d vidpadis jau 14,2, bet gal kaip kedam nieko baisaus, nes jie labiau apsispaudžia? Kažkaip gaila pirkti batus už 60 eur mėnesiui.. o gal to 0,5 cm gali užtekti per vasarą? Kadangi pirmas vaikas, aš neįsivaizduoju, kaip greit pėda auga..
Tokia_visokia parašė:
Vargstam ir mes su batų dydžiais. Vaiko koja 13 cm, užsakiau biomecanicsus 23d su 13,5 vidpadžiu. Su basutėm kaip ir ok, bet kedukai toks jausmas, kad tik tik.. 24d…
Musu Biomecanics kedu vidpadis 23 dydzio yra 14,5, ne 13,5. Kaip idomiai
Tai mums su 13,5 pedute 23 dydis puikiai tinka, net noretusi mazesniu, bet 22 jau butu mazi.
Man irgi mistika su tais batais. Bet pvz Nike kedukus su 14,5 vidpadziu jau gana seniai nesiojam. Keleta menesiu tikrai ir nepanasu, kad greitu metu isaugs.
As vakar irgi basutes uz 60 eur nupirkau, nu o ka daryt
Tikiuosi visai vasarai uzteks.
Gal mes cia lb stresuojam del tu dydziu. Maciau viena mama kelia vis foto, basutes matosi ne brandines, vis kitos, vienos didesnes, kitos mazesnes, net pirstai islinde. Ir nieko
Nu bet man kazkaip norisi vaikui kokybiski batu. As geriau turesiu maziau, bet tikrai geru ir kokybisku ir bus ramu, kad vaikui patogu ir kojytei nepakenks negu prisipirksiu desimt poru po 5 eurus skirtingu prie kiekvieno rubo ir kaskart apavus suksiu galva ar kur neverzia ar patogu eit
Nors ne visos suka galva, bele grazu ir prie rubo dera, o ar patogu tai turbut vienodai
Tokia_visokia parašė:
Vargstam ir mes su batų dydžiais. Vaiko koja 13 cm, užsakiau biomecanicsus 23d su 13,5 vidpadžiu. Su basutėm kaip ir ok, bet kedukai toks jausmas, kad tik tik.. 24d…
Su uzdarais galais nerizikuociau, kad uzteks puses cm per visa vasara. Dar kojyte vistiek kazkiek patinsta jeigu daug einama. Pati zinau ant saves kaip geri bati daug paejus pradeda spaust. Kazkaip nesinoretu rizikuot su tuo puse cm kol vaikas negali pats pasakyt, kad jau spaudzia. Su atvirom basutem kitaip, nespaus net jeigu ir paaugs ta puse cm ir matysis, o su batukais storesniu, kokiu odiniu virsum tai net paspaudziant paziuret kur pirstas yra nlb gaunasi. Bent jau man. Ant saves kai spaudi tai jauti, o vaikas dar nepsakys
Tokia_visokia parašė:
Mes šiandien matavomės ir nusipirkom biomecanics. Tai jei kitų batų nešioja 22, čia - 24 dydis. Ir tikrai tas 23 jau pirštukai rėmėsi. Aš pėdutę išmatuoju 13.3 cm maždaug (pabandžiau miegančiam pamatuoti, tai gali būti nesąmonė)
sunku mas suprasti kaip tie dydžiai turi būti tai nesuku galvos, nuvažiuoju, pamatuoja ir nusiperki.
Matuoti tiesiog sedinaciam ar gulinciam nera tikslu. Gaunasi maziau negu buna istikro atsistojus. Kai matuojate reikia butinai statyti ant popieriaus staciom ir pasizymejus prieki ir gala issimatuoti atstuma. Taip matosi kiek realiai yra kai vaikas stovi, nes gauna papildoma spaudima ant pado ir buna daugiau negu siaip matuojant "ore".
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai