Sofija. A parašė:
Sveikos,
Man patarė gimdymui įsigyti kompresines kojines, tokios per visą koją atvirais pirštais, bet taip ir liko nepanaudotos.
Sofija. A parašė:
Sveikos,
Man patarė gimdymui įsigyti kompresines kojines, tokios per visą koją atvirais pirštais, bet taip ir liko nepanaudotos.
rafaelo parašė:
Mamkos, ar esat kuri vykusios i GN priimamaji del sumazejusiu judesiuku ar pns, kad atliktu tik tyrumus ir paleistu namo? Priima be siuntimo? Neburba ko cia daugmaz…
Nu tikrai nerėkia niekas, priima apžiūri, tik kai man aiškino, dažniausiai paguldo bent.parai, nes čia ligoninė, o ne poliklinika
rafaelo parašė:
Mamkos, ar esat kuri vykusios i GN priimamaji del sumazejusiu judesiuku ar pns, kad atliktu tik tyrumus ir paleistu namo? Priima be siuntimo? Neburba ko cia daugmaz…
Priima viskas ok, bet dažniausiai parai paguldo viatiek į pataloginį stsbėjimui.
Sofija. A parašė:
Sveiki,
Klausimelis: ar davete pinigu akuserem ir daktarui (daktarei)? . Grazios dienos :…
Nedavem, jie uz savo darba gauna atlyginimus! 😊
Sofija. A parašė:
Sveiki,
Klausimelis: ar davete pinigu akuserem ir daktarui (daktarei)? . Grazios dienos :…
Visiškai nedaviau niekam. To betrūko. Juolab kad kai prasiau padėti dėl maitinimo tai tik po 3 val sugebėjo ateit kai jau namo israse ir jau ruošėmės išvykti. Jie gauna algą lai ir dirba. Bet čia kiekvienas kaip nori duoda nori ne 🙂
Sofija. A parašė:
Sveiki,
Nė su vienu vaiku nedaviau.
Sofija. A parašė:
Sveiki,
Nedaviau, turime išgyvendinti tuos kyšius 🙃
Sofija. A parašė:
Sveiki,
Sveiki, jokių pinigėlių nedavėme, aš irgi tos nuomonės jog jų netūrėtų būti tų ,,kyšių" bet akušerė pasitaikė nereali tai didelio ačiū tikrai verta buvo
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai