MLiepsna parašė:
Nzn, o nepanasu cia i uodo ikandima?
Na gal matyčiau uodus🤷♀️ Dabar va tiesiog atsiranda ir dingsta tiesiog bežiūrint
MLiepsna parašė:
Nzn, o nepanasu cia i uodo ikandima?
Na gal matyčiau uodus🤷♀️ Dabar va tiesiog atsiranda ir dingsta tiesiog bežiūrint
Leja- parašė:
Hm.. daugiau minciu nekyla.. 🤔
Leja- parašė:
Nesuprantu, kas čia mus užpuolė 🤔 galvojau, kad nuo pieno produktų, nes prieš kelias dienas suvalgius jogurto atsirado viena tokia dėmė su baltesniu tašku vidury, k…
Mums gal per pirmą mėnesį panašių būdavo, tai nusprendėm, kad gal alergija į kokį maistą, nes staigiai atsiranda ir staigiai dingsta. Taip būdavo kol pati valgiau varškę. Atsisakius jos dingo tos dėmelės 🙄 Gal sutapimas, o gal ir ne. Irgi būdavo tik ant veiduko
Wolfi parašė:
Šiandien paruošiau TIKRUS pietus🍽️, nebe košės pavidalu! Viskas troškinta garuose: morkytės🥕, žiedinis kopūstas🥦, šparagai. Desertui - kivis🥝. Ivertinkite, kaip mum…
su rankytem valge ar turit irankius?
Julija1 parašė:
su rankytem valge ar turit irankius?
Rankytėmis... Tik šiandien lėkštę nupirkau. Įrankiams laikas vėliau 👍👍
ViltisButiMama parašė:
Mums gal per pirmą mėnesį panašių būdavo, tai nusprendėm, kad gal alergija į kokį maistą, nes staigiai atsiranda ir staigiai dingsta. Taip būdavo kol pati valgiau v…
Tai žinokit čia taip pat, akyse atrodo atsiranda, kelioms minutėms praėjus dingsta ir po kiek laiko vėl atsiranda🤷♀️ Na matysim, jau antra diena nedaviau jogurto ir varškės. Bet kol kas situacija nesikeičia. Labai nenorėčiau, kad turėtų alergiją, pati negaliu varškės valgyti, o norėčiau 🤦♀️
Myyte parašė:
Man kartais norisi nusisaut su duru rankena, o kartais atrodo gal aukle kokia pasisamdyt, nes nebezinau ka daryt 😀 meri poppins auuuuu.
Labai jums relate'inu! Nezinau, ar cia koks augimo suolis, ar dar koks velnias apsedo, bet tikiuosi, kad greitu metu baigsis, nes mano nervams jau tiu tiu. Panele jau kuri laika ismiegodavo visa nakti arba kartais su vienu atsikelimu, o va dabar jau kokia antra-trecia savaite keliasi mazdaug kas dvi valandas... Irgi papine, tik pajaucia, kad burnoj, vel sminga, perkeliu i lovyte, po poros valandu vel kyla. Nu zodziu. Ir prie viso to prisidejo nuolatinis pykimas/zyzimas/verkimas dienos metu. Negerai nei ant zemes, nei rankose, nei keduteje. Visa laika tas pats nepasitenkinimas🤷♀️ Reikia valgyti, vel isterijos. Praktiskai viska ismetu, ka pagaminu. Galvojau, kad dantys, na bet jau islindo, nebeskauda manau, tai nebezinau, kas cia per reikalai vyksta, ne mano galioms suprasti🤦♀️ Jau ryte bunu pavargusi nuo to nuolatinio irzlumo ir tokiu naktu.
Kas dar taip pat linksminasi? 🍾
Oj kokie pietūs skanus tie kur jau gabalais
Aš džiaugiuosi kad mano jai kramto lešius, ryžius, avižiniua dribsnius nebelendintus o daržoves trinu šakute. Daviau džiūvėsį tai griaužė puikiai 😁
Tačiau dar brokolių ir kalafijorų manau palauksiu iki 10 mėn nes mano pačios smegenim dar reikia etapais pereiti viską. Vaisiai eina per maitintuvą ir kol kas gerai
Dėl stogo važiavimo tai nežinau nemiegam ir tiek. Dvi burnos dantų. Yra ir blogiau panos
Nugara jau skauda belenkiek nuo vaikų tysojimo.
Keliamės 6. Daug gaminu jiems.
Ir žinot ką? Nuotoliniu būdu dar konferencijas klausau nes reikia valandų licenzijai
Tik grožis kažkur dingo nes kasryt kaip po tūso atrodau
Dukra nuo kėlimosi kas valanda irgi 🤣
Wolfi parašė:
Rankytėmis... Tik šiandien lėkštę nupirkau. Įrankiams laikas vėliau 👍👍
Aj o mano su irankiais valgo kazkiek jau. Nes anksti rode nora tai idaviau ir bando koses jau patys deti. Kiek ant galvos ir kiek ant grindu nepasakosiu bet esme kad nori ir bando o rezultatai su laiku bus 🥰
Saunuolis jusu vaikas
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai