Karosiukas parašė:
Sveikinimai visoms prisijungisioms, mūsų daugėja![]()
O mane šiandien pykina, noriu kanors apvemti darbe![]()
Vemk drasiai
Karosiukas parašė:
Sveikinimai visoms prisijungisioms, mūsų daugėja![]()
Vemk drasiai
Baby2020 parašė:
O as pilvuka dar bijau detis, gal, sakau, palauksiu iki rytojaus - rytoj nelaukiama mmm diena... Gal tuomet jau ir isdrisiu, nors taip maga![]()
Aš užsidėjau, nesureikšminu 👌 dar tiek rizikingų etapų bus, kad teoriškai būtų galima niekada nesidėti bijant.
Vakar skaudėjo visą apačią, matyt, gal tikrai mm diena buvo. Šiandien kaip niekur nieko. Bet džiaugiuosi, kad į darbą nereik ☺️
Karosiukas parašė:
😂😂 Pabandyk cukruoto imbiero.
Sveikos kas naujei prisijungė, kada merginos planuojat pas gine eiti? Aš noriu kuo anksčiau nes praeitą vasara turėjom persileidima tai snd ir hcg ir progesterona pridaviau pasitikrinti. ☺️ Kaip kitos jaucates? Dažnai į wc tenka eiti? Kokius vitaminus vartojat? ☺️ Pasipasakokit. ☺️
Kiska_zzz parašė:
Sveikos kas naujei prisijungė, kada merginos planuojat pas gine eiti? Aš noriu kuo anksčiau nes praeitą vasara turėjom persileidima tai snd ir hcg ir progesterona p…
Sveikinu prisijungus
aš taip pat šiuo metu svarstau kada čia geriau registruotis. Manau eisiu tik kita savaite kad jau galėtų kažką pakomentuoti, nes žinau atveju kai nueina per anskti ir daktare nieko nemato, kam tuos nervus dar labiau sau tampyt
vitaminų kolkas negeriu jokių tik folio rūgštį. Krauja ir progesterona taip pat planuoju pasidaryti nes šiąnakt patepliojo siektiek
Kaip kovojat su pykinimu?? Kasdien vis sunkiau. Apsisarvuoju borjomiu, bet atrodo padeda tik tol kol geriu... Istisai gerti negaliu. Ir metines pastiles, kol ciulpiu tol galima gyvent, baigiasi ir vel bloga.. Kazi tu metinuku galima daug ciulpti? Su pirmu nestumu uzteko vandens paprasto, ir prasviesedavo akyse... O dabar tuso visa diena... Nakti nubudus taip pat.
Forget-Me-Not parašė:
Aš užsidėjau, nesureikšminu 👌 dar tiek rizikingų etapų bus, kad teoriškai būtų galima niekada nesidėti bijant.
Vakar skaudėjo visą apačią, matyt, gal tikrai mm diena buvo. Šiandien kaip niekur nieko. Bet džiaugiuosi, kad į darbą nereik ☺️o man i darba reikia, vis dazniau pagalvoju, kaip noreciau patinget namuose
Bet dar tokiu momentu, manau, bus daug, tad geriau visus laisvadienius nusikelt i ateiti
![]()
jol_ parašė:
Kaip kovojat su pykinimu?? Kasdien vis sunkiau. Apsisarvuoju borjomiu, bet atrodo padeda tik tol kol geriu... Istisai gerti negaliu. Ir metines pastiles, kol ciulpi…
Ojei, kaip uzjauciu !!! Forget-me-not neseniai pakomentavo, kad cukruotas imbieras tinka
Pas mus klinikoj šeimos gydytoja prižiūri nėštumą, tai nėr ten ko vilktis anksčiausiai. Dar net nėščiosios kortelės neužves. Eisiu ne anksčiau 7 savaičių.
Dėl pykinimo: man padėdavo vanduo su citrina, mineralinis. Aukščiau minėjau imbierą, bet pati į jį net pažiūrėt negalėdavau, bet literatūroj rašo, kad veiksmingas.
Kiska_zzz parašė:
Sveikos kas naujei prisijungė, kada merginos planuojat pas gine eiti? Aš noriu kuo anksčiau nes praeitą vasara turėjom persileidima tai snd ir hcg ir progesterona p…
pasidalinkit kraujo tyrimu rezultatais, kai gausit.
I wc tikrai dazniau lakstau, bet man tai labai anksti prasidejo... krutine sunkesne, speneliai siek tiek jautresni, nei visada, naudoju folio rugsti ir vitaminus pregnacare (folio man reikia dvigubos dozes, todel ir naudoju ir ta ir ta). Geriu duphaston... diena sala galunes, rankos istisai saltos, o vakare jau bunu karsta karsta, kunas degte dega, keistai kazkaip.
O kaip tau? koki pozymiai?
22 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai