Zhiuli parašė:
Nu aš dar tik du. Va Golden girl ketvirtą nešioja, kokia moteris
As turiu sunu kuriam ka tik 18suejo ir dvynukus jiems sekmadieni 14 .sugalvojom kad reik užjudet su vyru :-D va vel sunus :-D
Zhiuli parašė:
Nu aš dar tik du. Va Golden girl ketvirtą nešioja, kokia moteris
As turiu sunu kuriam ka tik 18suejo ir dvynukus jiems sekmadieni 14 .sugalvojom kad reik užjudet su vyru :-D va vel sunus :-D
Golden girl parašė:
Nu jums is bulves medali isdrost reikia eiktu sau kantrybes kiek.Mane visad zavi dideles seimos bet nevisada iseina taip kaip nori. Bet su tiek vaiku avilys namie geras
yra ka veikti
Renata_27 parašė:
Sveiki. Aš turėjau puslės uždegima pradžioje nėštumo kai buvo dar apie 10 sav. Tai man buvo išrašiti antibiotikai. Geriau juos 10 dienu. Paskui dar vartojau spangu…
Bandysiu ir aš gydytojos klaust kokių papildų su spanguolėm galima, ech vargelis su ta pūsle visą gyvenimą😣Geriu spanguolių sultis dabar, gal jos kažkiek padės😀
Golden girl parašė:
Nu jau užjudėsit po pertraukos kaip reikiant
Mėlyno_kraujo parašė:
Atsimenu po gimdymo praėjus pusmečiui užsidėjau savo bikini pasimatuoti... Tai ką, trauzai tapo stringais 🤣🤣🤣🤣
Nu jo, turi tie bikiniai tokią funkciją, transformuotis
SeaSun parašė:
O jums jauciasi kazkoks diskomfortas? Tu echo nedaro daznai man db 19 sav tai ziurejo 16 sav ir tiek, is kur cia zinosi kaip isistaises kai nieks ten daznai nelenda…
Na as ir privaciai einu ir pas savo gine.buvo pradzia sunki tai kas savaite stebejo... dabar pakeiciau gydytoja sake stebes taip pat 🤔 jaucias istisai diskomfortas spaudimas koju kilnot negaliu batu pati uzsideti ...
Rober parašė:
Sveikos, gal kas žinot kaip po vestuvių pasidaryt iš naujo pasą kadangi jau kita pavardė, gyvenu Klaipėdoj bet nesu čia registruota, ar būtų galima kažkur Klp pasid…
I migracijos skyriu Klaipedoje kauno gatveje policijos pastate geriau uzsiregistruoti is anksto arba jei laiko turite galite laukti gyvoje eileje
RED666 parašė:
Na as ir privaciai einu ir pas savo gine.buvo pradzia sunki tai kas savaite stebejo... dabar pakeiciau gydytoja sake stebes taip pat 🤔 jaucias istisai diskomfortas…
Na va kaip skirtingai, man būna gerai viskas būna pamaudzia va ir dabar guliu su pilvo apačios maudimu bet sako normalu 🙄
tai suprask kad nori kur čia norma kai pamaudzia o kur ne
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai