selena5 parašė:
O koks vaikas jau skaitosi didelis?![]()
Na man gine sake jei prognozuoja nuo 4,5kg ir didesni tai jau skaitosi didelis
selena5 parašė:
O koks vaikas jau skaitosi didelis?![]()
Na man gine sake jei prognozuoja nuo 4,5kg ir didesni tai jau skaitosi didelis
selena5 parašė:
Nes žinau atveju kad ir į 56 netilpo katik gimęs, tai bijau kad mums taip nebūtų 🙊 man prognozuoja 4.200, bet vel gi čia tik prognozė gali būti ir mažesnis ir dides…
Mano gime 4450, ir ūgis buvo 57cm, bet kuo puikiausiai tilpo i 56, dar ir vietos buvo😉
selena5 parašė:
Na supratau, 56 dydžio turi užtekti pradžiai tikrai😊 o rubelius perkate isvirksciomis siūlėmis?![]()
Įvairių tūrių ir išvirkščiom ir ne
selena5 parašė:
Na supratau, 56 dydžio turi užtekti pradžiai tikrai😊 o rubelius perkate isvirksciomis siūlėmis?![]()
Ne
tik kepuryte
selena5 parašė:
O kaip pirmas rūbelis neturėtų būti isvirksciomis siūlėmis? Nesudirgins kūdikio odos tos siūlės? Gal kvailas mano klausimas, bet man pirmas nėštumas, tai daug tokių…
Negaliu tiksliai pasakyti šio dalyko, su pirmagime taip pat turėjau tik kepurytę išvirkščiom siūlėm🙂
selena5 parašė:
O kaip pirmas rūbelis neturėtų būti isvirksciomis siūlėmis? Nesudirgins kūdikio odos tos siūlės? Gal kvailas mano klausimas, bet man pirmas nėštumas, tai daug tokių…
Jei jums neramu, kad dirgins galite tūrėri išvirkščiomis, bet pratinti vis tiek reiks su normaliomis siūlėmis. Aš tūrių įvairių kelis gal tik išvirkščiomis.
selena5 parašė:
Su pirmuoju jokiu bedu nekilo del sudirgusios odos, nors neturejau nei vieno rubelio išvirkščiom siūlėm
inusiukas parašė:
Manyčiau jei jums vaiką prognazuoja virš 4kg net 4,5kg ir ūgis virš 56cm būtų. Bet manau reta tokie kūdikiukai gimsta![]()
Aš gimiau dar didesnė 😁
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai