Brunete parašė:
Aš gimiau dar didesnė 😁
Mano teta virš 5kg gimusi
bet tada ir vystė kaip malkutes visus
Brunete parašė:
Aš gimiau dar didesnė 😁
Mano teta virš 5kg gimusi
bet tada ir vystė kaip malkutes visus
inusiukas parašė:
Mano teta virš 5kg gimusibet tada ir vystė kaip malkutes visus
![]()
Aš 4.9 ir 58 cm. Iš trijų vaikų mažiausia gimiau 😂
Brunete parašė:
Aš 4.9 ir 58 cm. Iš trijų vaikų mažiausia gimiau 😂
Va įdomu būtų ir tilptu tokių matų vaikas į 56 dydį
manau kokią savaitėlę nebent tik, nes vis tiek veliau jau išsitiesia daugiau mažiai
pradžioje būną kukuliukai susirietę
selena5 parašė:
Nes žinau atveju kad ir į 56 netilpo katik gimęs, tai bijau kad mums taip nebūtų 🙊 man prognozuoja 4.200, bet vel gi čia tik prognozė gali būti ir mažesnis ir dides…
Mano pirmagymis gime 4.400g 58cm tai dziaugiuosi jog isidejau 62 dydzio viena rubeli, tai tik jis ir tiko, 56 per mazi buvo
selena5 parašė:
Nes žinau atveju kad ir į 56 netilpo katik gimęs, tai bijau kad mums taip nebūtų 🙊 man prognozuoja 4.200, bet vel gi čia tik prognozė gali būti ir mažesnis ir dides…
Svoris nepriklauso nuo ugio. Musu dama gime 3.9 kg, 56 cm, prognozavo kad bus 4.3 kg.
Gita_ parašė:
Mano pirmagymis gime 4.400g 58cm tai dziaugiuosi jog isidejau 62 dydzio viena rubeli, tai tik jis ir tiko, 56 per mazi buvo![]()
Teisingai kad svoris svoriui nelygus, maniske gime 3,570 ir 51cm o 56d rubeliai jau tokie aptempti buvo.
Ccia ne nuo vaikelio priklauso, o nuo rubu firmos man atrodo
Nes kai kurie mazinti, kai kurie didinti
aukseeelis parašė:
Teisingai kad svoris svoriui nelygus, maniske gime 3,570 ir 51cm o 56d rubeliai jau tokie aptempti buvo.
Va as irgi galvoju taip,kaip ir suaugusiems dydziai pagal parduotuve priklauso 😀
Sveikos
šiandien buvau pasimatyme su savo kleckiuku
vystosi gerai - šiandien turi 32+1 savaitės ir sveria 1954g
vis dar patogiai įsitaisęs sėdi, tai nelabai matosi kas, bet sakė daugiau proc. kad mergytė 👧(o visi aplink pranašavo berniuką😁) Vandenų į mažesnę pusę, o ir virkštelė apsisukusi, tai, kaip supratau iš pokalbio su gydytoju, 35 savaitę reikės ateit dėl apsukimo, bet čia tik formalumas bus, jo nedarys, nes tokiom aplinkybėm daug rizikos ir neaišku ar pavyks, tai tik patvirtins, kad negalimas ir tarsimės dėl cezario
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai