selena5 parašė:
Nu ką ačiū moterys ir merginos už patarimus, aš kūdikiui tašę jau beveik sudėjau 😁👌 tikiuosi kad nieko nepritruksiu😁🙊 aš pasiruošus, laukiu gimdymo jau 😁😨 kad ir su…
Pasakok ką dėjai?
selena5 parašė:
Nu ką ačiū moterys ir merginos už patarimus, aš kūdikiui tašę jau beveik sudėjau 😁👌 tikiuosi kad nieko nepritruksiu😁🙊 aš pasiruošus, laukiu gimdymo jau 😁😨 kad ir su…
Pasakok ką dėjai?
inusiukas parašė:
Pasakok ką dėjai?![]()
![]()
Oj visko tikrai neatsimenu, reikia vėl griauti tašes jei noriu sužinoti 😁🙊 bet vadovavaus šita lentele maždaug. 
Leliui į palata dejau 4 sliauztinius, 4 bodziukus trumpomis rankovėmis.
Vilnones kojnytes, pirstynytes plonas, kepurytes po kelis vnt. Merliuku 5vnt, vystyklų 3vnt. Poto iš ikeos tokiu mažų ranksluostuku, nežinau ar pravers bet įdėjau 😁🙊 pirmam kartui tai dejau bodi ir kelnytes😁 nu nzn kaip čia man gavos ta tašę susikrauti, bet vos užtraukiau lagamina🤣🙊
IKND parašė:
Sveikos, pilvuzes!![]()
Kaip skalbiat merliukus ir flanelinius vystyklus? Kokioje temperaturoje? Norisi, k…
Skalbiau 60 kartu su rubeliais, minkstuciai
selena5 parašė:
Na supratau, 56 dydžio turi užtekti pradžiai tikrai😊 o rubelius perkate isvirksciomis siūlėmis?![]()
Gita_ parašė:
Va as irgi galvoju taip,kaip ir suaugusiems dydziai pagal parduotuve priklauso 😀
selena5 parašė:
As siandien susikroviau savaja manta, dziaugiuosi, Kad pavyko sutalpinti i 1 vidutini lagamina, tik pradidinta. Liko tik tapkes ir vandenuko isideti
Deimanteeee parašė:
Gal is cia yra mamyciu is dziukijos ir planuoja gimdyti Alytuje?🙂
Laba, aš iš Alytaus pirma gimdžiau Alytuje tikiuosi ir antrą gimdysiu Alytuje
Deimanteeee parašė:
Gal is cia yra mamyciu is dziukijos ir planuoja gimdyti Alytuje?🙂
Yra😁
Munytia parašė:
As siandien susikroviau savaja manta, dziaugiuosi, Kad pavyko sutalpinti i 1 vidutini lagamina, tik pradidinta. Liko tik tapkes ir vandenuko isideti
Man tas mazesnis lagaminas vos užsidarė. O dar sau rūbų parvaziavimui pamiršau įsidėti, bet čia dzin, vyras galės atvežti😁 aš tam pačiam mieste gyvenu kur ir gimdysiu tai nera labai didelė problema manau

Agnuliuke1990 parašė:
Sveiki, kaip jaučiatės? Dar nejaučiat paruosiamuju sąrėmių? 🤔
Nežinau arba nejaučiu arba nesuprantu 😁🙊 nu būna kartais kad pamaudzia pilvo apačią bet labai silpnai pagal mane. Tai čia jau paruošiamieji kaži skaitos? 😁😁
selena5 parašė:
Laba, aš viską skalbiu ant 40 laipsnių. Džiovinu dziovykleje ir dar lyginu 😁 o kokio dydžio rūbelius desites į ligoninę? Aš 62 galvoju.. 🙄
Na aš su pirmagyme 56 dejausi, tai vargšė skendo 🤦♀️ gimė 50cm. Tad dabar įsidėjau 50 ir 56 dydžio. Dėl viso pikto😁
selena5 parašė:
O kaip pirmas rūbelis neturėtų būti isvirksciomis siūlėmis? Nesudirgins kūdikio odos tos siūlės? Gal kvailas mano klausimas, bet man pirmas nėštumas, tai daug tokių…
Normalus klausimas 😁 man irgi kilo visokių pirmą kartą 🤭 aš turiu ir tokių ir tokių 🙂
selena5 parašė:
Nežinau arba nejaučiu arba nesuprantu 😁🙊 nu būna kartais kad pamaudzia pilvo apačią bet labai silpnai pagal mane. Tai čia jau paruošiamieji kaži skaitos? 😁😁…
Man dažnai maudžia... 😔
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai