mururu parašė:
Nu visad galima dar kartą užsirašyti![]()
O kuriam Jūs rajone uzsiraset į lopšeli ?
mururu parašė:
Nu visad galima dar kartą užsirašyti![]()
Jau kiris laikas grupėje kalbat apie darželius... Man toks pavydas... O mes ar gausim darželį ar ne sužinosim tik rugpjūtį ir tikėtina, kad jo pabaigoj. Va pas mus tai tvarka... O į norimą darželį vaikas eilėj buvo 62 (kai registravom menuo po gimimo), o piima 20. Dabar tikiu, kad dar toliau eilėj. Taigi šansai tikrai „dideli“.... 🤦♀️
Žvirblinė pelėda parašė:
Jau kiris laikas grupėje kalbat apie darželius... Man toks pavydas... O mes ar gausim darželį ar ne sužinosim tik rugpjūtį ir tikėtina, kad jo pabaigoj. Va pas mus …
Kuriam mieste čia taip?
Lofficiel parašė:
Molo ir A.šančių teritorija.
mururu parašė:
Kuriam mieste čia taip?
Geras, mes irgi prie Molo 🙃o kurie lopšeliai?
Lofficiel parašė:
Geras, mes irgi prie Molo 🙃o kurie lopšeliai?
Nu kad aplink molą ten bene visi darbeliai turi lopšio grupes. Eilės ten kiek mačiau ir žinau tai valdorfo ugdymo darželį.
mururu parašė:
Nu kad aplink molą ten bene visi darbeliai turi lopšio grupes. Eilės ten kiek mačiau ir žinau tai valdorfo ugdymo darželį.
Kad turi lopšelio grupes tai žinau, bet eiles tikrai ne tik į valdorfo. Aš į du uzrasius, nes netoli mūsų namų, bet į viena be šansu į kita ant ribos. Nors ten 3 lopšeliai vos ne mūsų kieme
Lofficiel parašė:
Kad turi lopšelio grupes tai žinau, bet eiles tikrai ne tik į valdorfo. Aš į du uzrasius, nes netoli mūsų namų, bet į viena be šansu į kita ant ribos. Nors ten 3 lo…
NU jo, čia kaip pakliusi. Aš kur labiau noriu kad pakliutume, tai esam iškart už brūkšnio,, bet kai kalbėjau su darželiu tai sake su tokiu eiliškumu tikrai turim patekti. Tai tikiuosi kad taip ir bus.
Aš irgi vienam į kurį šią sav stojau į eilės galą esu ant ribos. Bet sakė neaišku kiek mažiukų dar paliks nuo pernai ir kiek yra parašę pirmumą į kitą darželį. Aš centre palikusi dar vienam laukti, tai man toks jausmas kad vaikas spės "užaugti" o ten dar nebūsim pakliuvę 😅
Plius broliai sesės daug vietų paima pagal pirmumą
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai