krista131276 parašė:
Sweikos.
Man labai aktuolu ar daug moteru jaucia pirmuosius vaiko sudesius 18 savaite😊
3 nestumas bet dar nieko nejauciu
krista131276 parašė:
Sweikos.
Man labai aktuolu ar daug moteru jaucia pirmuosius vaiko sudesius 18 savaite😊
3 nestumas bet dar nieko nejauciu
Rozy parašė:
Mano sesė kai eidavo sysių daryti visad į laistytuvelį vandens prisipildavo tai kai sysiodavo ir vandenį tuo pačiu pildavo tai sakė tada skausmo nejausdavo 🤣 na va …
Nu aš skausmo visai nepernešu.. aišku, man skatino, gal todėl labai skaudėjo, bet kol sulaukiau tu 4 cemu kol galejo leisti epidura, galvojau numirsiu 😄
Su pirmu kamavaus čiut ne parą, taip skaudejo, kad net deguonies davė, nes negalėjau kvėpuoti ir dinginejo sąmonė. Ir nuskausmino į veną. Antrą tik opt ir pagimdžiau, atvažiavai su 8 cm dar tik "pasitikrinti", nes negalvojau kad čia tipo jau😁 su pirmu siuvo, bet ar plyšau ar kirpo nežinau.... Bet kai siuvo jau net nejaučiau. Ir paskui su abiem labai greit atsigavusi, ir į WC be problemų, ir sėdėti ir vaikščioti 🙂
BRam10 parašė:
as tai pirmuosius keistus jausmus, kokiu dar nebuvau jautusi pajauciau suejus 15sav. Bet aisku zinojau, kad labai anksti cia ir gal cia zarnos ar kazkas.. na bandzi…
Niu as laukiuos nebepirmo vaikelio ir tik dabar pradedu jausti,taigi jei pas jus pirmas tikrai taip anksti negalejot pradet jausti. Pas mane ir nugarinej dali placenta.
Rozy parašė:
Kaip jums mamytės su kraujagyslėm ir venom ant kojų? Man pradėjo kraujagysles trukineti ir venos išsišokti ant kojų. Gal kuri turi tokią pat problemą ir naudojat ko…
Ir as turiu issokusia stora veną ant kojos po pirmojo nestumo, ir jos tik pleciasi, nieko nedariau kolkas nes zinojau jog dar planuosime seimos pagausejima.. Tai planuoju operacija po gimdymo, nes galvoju jog vel priaugus svorio ju gali padaugeti.. )(kas daretes lazeriu kokios daug maz kainos?) .. O dabar pagalvoju gal vis del to reiketu isigyti kompresines kojines.. Ir gal kuri zinot gera angiohirurga Klaipėdoje?
diana199 parašė:
16+4 jau ant pilvo maciau iskilima🥰
Man šiandien irgi 16+4 bet kolkas dar nieko nejaučiu 🤔
Braskyyyte -Rasita parašė:
Nu aš skausmo visai nepernešu.. aišku, man skatino, gal todėl labai skaudėjo, bet kol sulaukiau tu 4 cemu kol galejo leisti epidura, galvojau numirsiu 😄
Man ir gi skatino buvo atsivėrę 6 su virš cm tai praktiškai nejaučiau sąrėmių😁 tik gaila, kad gimdymas baigėsi c.p 🙄
n-eeryt parašė:
Ir as turiu issokusia stora veną ant kojos po pirmojo nestumo, ir jos tik pleciasi, nieko nedariau kolkas nes zinojau jog dar planuosime seimos pagausejima.. Tai pl…
As įsigijau kompresines kojines, kad pristabdyciau venų plėtimasi. Tikiuosi, kad padės. Mano draugei per antrą nėštumą buvo labai venos išsiplėtusios, bet kai pagimdė po metų laiko stipriai apmazejo,bet jo nenešiojo kompresiniu kojinių
Rozy parašė:
As įsigijau kompresines kojines, kad pristabdyciau venų plėtimasi. Tikiuosi, kad padės. Mano draugei per antrą nėštumą buvo labai venos išsiplėtusios, bet kai pagim…
Kokias pirkote ir kaip issirinkti jas?
n-eeryt parašė:
Kokias pirkote ir kaip issirinkti jas?
https://www.google.com/search?q=RelaxSan+kojin%C4%97s&prmd=ivn&sxsrf=ALeKk01_MPl3lZokUhNUfuUW8nhyV9wSCQ:1603825715897&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwitkc-wvNXsAhXk_CoKHRVYDkIQ_AUoAXoECBMQAQ&biw=360&bih=623#imgrc=gUCR9BLauU26IM
Pasirinkau šias kojines. Šiaip jos būna kelių klasių aš pasirinkau pirmos klasės (140denų), kurios skirtos profilaktikai prieš venų varikozę ir tada kada jau yra venų varikozės užuomazgų (kapiliarų ar tai nedaug išsiplėtusios venos). Pasirinkau kojines iki kelių, galima rinktis iki kirkšnies arba pėdkelnes nėščioms. Kadangi nežinau, kaip man su jom seksis tai pasirinkau iki kelių, nes jos pigiausias variantas (11.30€ su siuntimu),o paskui žiūrėsiu gal uzsisakysiu pėdkelnes, nes kojines iki kirkšnies atrodo nepatogu, nes bijau kad smuks, nors jos su silikono juostele būna gal ir nesmuktų
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai