Zybse parašė:
Bandžiau taip daryti, bet pasivarčius vistiek reikalauja krūties, ir vėl isterija užėjo, palūžau ir vėl krūtį daviau. Jeigu naudotų soskę tai gal kitaip būtų,o aš d…
Mums lygiai tokia pat situacija...verkia ištisai...neįsivaizduoju🤦♀️
Zybse parašė:
Bandžiau taip daryti, bet pasivarčius vistiek reikalauja krūties, ir vėl isterija užėjo, palūžau ir vėl krūtį daviau. Jeigu naudotų soskę tai gal kitaip būtų,o aš d…
Svajonėbegalinė parašė:
Aš matau, kad šiuo metu tiesiog imti ir nutraukti likusį maitinimą nebus lengva ir jai bus per daug didelis stresas.
Bandau trumpinti patį kabojimą ant krūties, pamaitinu svetaineje, neleidžiu užmigti, nusinesu į miegama, bet kruties dar siek tiek duodu, nes kitaip isterikuoja, bandau vis istraukti, jei zurkia bet nebuna vel tos isterijos, kruties nebeduodu, pazurkia apsisuka ir uzmiega,nezinau ar cia kas is to gausis, bus matyt🙂
Aukselyte parašė:
Mamytes, gal yra kokiam vaikuciui buve tokie spuogeliai? Buvo ispirmo raudonos demes ir paliko balti-permatomi spuogeliai, du ant rankos ir po viena ant kojyciu😯
Gal ikandimai. Mano vaikam siti rudeniniai ikandimai kitai atrodo nei kad kai vasara sukanda
Svajonėbegalinė parašė:
Pas mane irgi. Bandysiu žėt Gurčinės paskaitą. Gal padės " švelnus " nutraukimas... Nes dabar mes kartu irgi miegam... Bandžiau kelis kartus dieną ir naktį neduot krūties. Verkė kol vos ne iki vemimų, išsikankino ir lūžta. Tai minimum valandą. Labai gaila vaiko, pačiai norisi bliaut. Bet taip užmigdžius naktį vis tiek bėda nedinsgta, nes pas mane jis keliasi būna kas pusvalandį ir nemiega, lipa eina, jei neduodi krūties, kol verkia. Tai aš pervargus jau net iki pati , bet ir fiziškai skauda rankas , nugarą nuo to jo žindymo pastovaus naktį. Niekaip neišmiega normaliai. Žodžiu... Duobėj visos mes su tais žindykliais 😁😁
Beje, mamos, ar pas jus nėra tokių bajerių, kad vaikas spinteles "tranko"? Atidaro-uždaro , atodaro - uždaro, bet uždarant specialiai tranko. Arba kokiu žaislu kur irgi specialiai į spinteles ar kur dauzo, tranko būna. 🤯🤯🤯 kokiu stumduku, mašinėle ar pan. Jau tokie perliukai prasideda 🤯
VenuSs parašė:
Beje, mamos, ar pas jus nėra tokių bajerių, kad vaikas spinteles "tranko"? Atidaro-uždaro , atodaro - uždaro, bet uždarant specialiai tranko. Arba kokiu žaislu kur …
Mano vakar vonioj tranke aidarinejo uždarinejo veliau kai pamate kad stebiu tai trankit pradejo žiuri i mane ir juokiasi😁
VenuSs parašė:
Beje, mamos, ar pas jus nėra tokių bajerių, kad vaikas spinteles "tranko"? Atidaro-uždaro , atodaro - uždaro, bet uždarant specialiai tranko. Arba kokiu žaislu kur …
Pas mane pradėjo ne tik viską trankyt, mėtyt, bet ji ir žmones muša, nesvarbu mama ar tėtė, net ir mūsų draugams, nepatiks ką sakys ir trenkia ranka per veidą, aiškini kad negalima, atsiprašyk, pradeda glostyt, apsikabina.. bet labai tikiuosi, kad greitai tas praeis, nesuprantu iš kur tie pykčio proveržiai
Zybse parašė:
Pas mane pradėjo ne tik viską trankyt, mėtyt, bet ji ir žmones muša, nesvarbu mama ar tėtė, net ir mūsų draugams, nepatiks ką sakys ir trenkia ranka per veidą, aišk…
Pas mane tas pats. Irgi tranko per veidą. Kakta pastoviai mano perdrėksta. Ir vaikams kitiem irgi nori trenkti. Labai sunkiai pasiduoda auklėjimui. Rozetės, kad negalima liesti dar nuo kūdikystės mokėm, bet net šiai dienai kartais būna prieina "pasitikrinti". Tai ojej, labai jau jautiški jaučiai. 🤯
Sveikos mamytes,gal jus busite,kuri susidurusi su situo reikalu.. grizom is po skiepo nuo tymu. Vakare vaikas man be perstojo 2h verke,ikisus zvakute isejom miegot,o ryte atsikelus toki grozi radAu-patinusi akies paaki ko eigoje siandien vel 2h turejom be perstojo asaru.
Kad miezis butu nepanasu,nera zidinio.
Be perstojo akyte asaroja ir vaikas rankyte ja liecia.. gal esate kuri susidurusi? ☹️
Femini parašė:
Sveikos mamytes,gal jus busite,kuri susidurusi su situo reikalu.. grizom is po skiepo nuo tymu. Vakare vaikas man be perstojo 2h verke,ikisus zvakute isejom miegot,…
Zinokit, rodyciau seimos gydytojai nedelsiant. Gal uzdegimas, gal svetimkunis, o akis jautri vieta. Tik su skiepu gal nesieciau. Mes pries kelias savaites ejome pas gydytoja mmr skiepo, vakare ir po to kelias dienas pakilo auksta temperatura, vaikas naktim kelesi verkdamas, pradejo viduriuoti. O to skiepo jis tada net negavo, nes klinima pritruko ir sesute mus pamirso ispeti 🙈 taciau kitu atveju simptomus buciau butent reakcijai i skiepa nurasiusi.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai